Wpis z mikrobloga

Zębuch już się wypiął na kanał, nie chce mu się filmów nagrywać. Film raz na tydzień albo rzadziej.
Miał okazję na fajne zasięgi z tym nietypowym kamperem ale w sumie... co się dziwić takiemu darmozjadowi.
Zamiast kręcić kilka godzin + montować drugie tyle i mieć z takiego filmu z 30zł z wyświetleń to nasz ZwrotNaZąb woli posiedzieć te kilka godzin z kółeczkiem 20 Bożen na live, które mu wpłacą 100-200zł. Czysta ekonomia!
Ja nie wiem co on tam musi gadać przez te kilka godzin dziennie, codziennie z tymi samymi osobami, jakimiś analnymi mariami itd i co ci ludzie robią, że słuchają naszego Zębucha, jakby to był autorytet w czymkolwiek.
Do tego wysika się, zrobi kupę i wody nie spuści, rąk nie umyje. Koszty = 0zł. Borys tam pewnie też syfu nanosi i nie wiadomo, czy też tam coś nie zrzuci w busie, także zapach klocka w busie musi być niesamowity + aura bakterii kałowych i moczowych xD i typ jeszcze przy tym sobie żarcie robi. Ktoś kiedyś napisał, że ten czarny ząb to z niczego innego jak z braku higieny i niemycia zębów.
No ale w końcu to jest wolność, nie musi iść do kołchozu i ma piękny widok z zasłoniętą roletą 24/7 xD

#odyn #zwrotnaskarb #yanek #gejzpasji #korsir
dddobranoc - Zębuch już się wypiął na kanał, nie chce mu się filmów nagrywać. Film ra...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-21 o 22.53.26

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dddobranoc: c.uj w te jego filmy. Są gorsze niż starego. Nuda, zero ciekawostek, ona ma zero wiedzy, ale Bożeny na te wysrywy czekają z mokrymi szparami. Live-y też będzie rzadziej robił ? Wątpię, bo na live-ach mokre Bożeny kasą rzucą. Szczególnie jak będzie robił smutne minki, bo los mu znów kłodę pod nogi rzucił. Zaraz będzie wymyślał historyjki, że nie będzie miał za co żyć, że go nie przyjęli na
  • Odpowiedz
@dddobranoc: on jest już odklejony kompletnie szkoda czasu nagrywa live gdzie prowadzi i zamiast patrzeć na drogę co chwilę czyta komentarze które nic nie wnoszą (siema bracie !) nagrywając drogę ( piękne rowy i asfalt w tej Chorwacji takiego jeszcze nie widziałam) ale kasa na hejterów płynie żeby ich wytłumaczyć jednocześnje wyjebka czy komuś się coś stanie a potem "kochani na waszą prośbę robie zrzutkę na prawnika bo jakiś hejter
Hejterbezpasji - @dddobranoc: on jest już odklejony kompletnie szkoda czasu nagrywa l...

źródło: 20241126_082805

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale to jest ogólnie słabe i ciężko mi sobie wyobrazić te jego "wolność" i być uzależnionym od bycia lub nie bycia od donejtow które są uzależnione od tego jak mocno smutną historię opowiesz, zrobisz smutną minke i że robisz za kuriera jak frajer 2k km. Średnio dziennie zarabia się 300 zł w kołchozie a pan ząbek żeby uzbierać na taką kasę to musi siedzieć przed kompem i się prosić. Zero rozwoju, ambicji,
  • Odpowiedz
@dddobranoc: rudy janek jaki jest taki jest ale z perspektywy czasu nie dziwie mu sie ze odjechal od niego. Zwrotnahajs namawial na lajwy i jak ciagnac kase z Bozenek dla jego, nawet chytry Janek mial tego dosc
  • Odpowiedz