Aktywne Wpisy

prezi139 +186
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą

źródło: wyplata
Pobierz
Milutki_pieselek +107
Wstydzę się tego, że moja dziewczyna po 9 latach związku zostawiła mnie dla starszego od siebie 10 lat faceta. Było to ok półtora roku temu. Facet inny level niż ja. Własna firma, mieszkanie, samochód z salonu. Zrobił jej dziecko i po urodzeniu ją zostawił i wyrzucił i wróciła do naszej rodzinnej miejscowości. Odezwała się, że chce wszystko naprawić i żałuję tego co zrobiła. Wstyd mi, że rozważam nad daniem jej drugiej szansy.
Jestem laikiem w temacie, wiem tylko tyle że zamknięte to z reguły lepsza izolacja i bass, ale otwarte to naturalniejsze brzmienie i przestrzeń co wydaje sie być lepszym rozwiązaniem słuchania w zaciszu domowym.
Mam zewnętrzną kartę dźwiękową Creative G6 i chciałbym wykorzystać jej potencjał.
Moją uwagę zwróciły słuchawki AKG K712 Pro oraz Beyerdynamic DT 900 Pro X, obie opcje w podobnych cenach około 1-1,1k.
Co myślicie o nich? Czy może w tej cenie znajdę coś jeszcze lepszego? Raczej nie chciałbym już więcej dokładać bo taka cena to już dla mnie wystarczająca fortuna.
#sluchawki #audio #audiovoodoo #audioboners #muzyka nie wiem jak to jeszcze otagować żeby trafiło do kogo trzeba wybaczcie
Od siebie dodam konkurencyjne(i trochę droższe, niestety) propozycję, które bym rozważył od Sennheisera i Audio-Technica, czyli kultowe HD600 i ATH-R70x