Wpis z mikrobloga

20 rzeczy, które wskazują na moje podobieństwo do Hitlera:

1.Uczyłem się niemieckiego 4 lata w szkole średniej i znam ten język. Mam obecnie zajęcia na studiach z profesorem z Niemiec.
2. Mam taką samą fryzurę od małego.
3. Mam taki sam kolor włosów, jak on.
4. Mam jednego lekarza do którego ciągle chodzę. Dlatego, bo jest w porządku.
5. Ostatnio unikam mięsa ze względów zdrowotnych, lubię tak samo słodycze i nie przepadam za alkoholem.
6. Mam tyle samo 175 cm wzrostu.
7. Jestem studentem politologii i interesuję się dodatkowo polityką, więc tak samo mam wiedzę w sprawach politycznych. Uwielbiam historię.
8. Też lubię zwierzęta, a najbardziej psy. Mam psa i z nim zdjęcia. Również uważam, że czasem zwierzęta są lepsze od ludzi.
9. Jak Hitler zdarzy mi się obejrzeć filmy p---o.
10. Tak samo, jak on nie toleruje papierosów czy to u kobiet
11. Tak samo w wolnej chwili interesuję się psychologią przemowami i gestykulacją itd. Na studiach też wybierałem takie fakultety z tematyką. Robiłem też inne oprócz politologii.
12. Mam 6 tysięcy obserwujących na Instagramie. Głównie to kobiety. Pisały do mnie same, jakieś tam też fanki przez ten czas, ale singlem jestem. Nie wyszło nic. Były to urodziwe i mniej.
13. Tak samo lubię kobiety, a do niektórych mam pogardę m.in do szonów. Tutaj na wykopie nazywają się to p0lki
14. Mi tak samo samotność jest dobrze znana czy problemy zdrowotne.
15. Również mam niechęć do innych krajów m.in Ukraińców, Rosjan, Nazistów czy Żydów. Chodzi mi jedynie o dobro Polski i jej mieszkańców.
16. Idealnie wpasowuje się w tamtą rasę Panów, bo mam jasny odcień niebieskiego koloru oczu.
17. Jestem szczupłej czy może normalnej postury, jak on. Ani chudy, ani gruby.
18. Chodziły o nim pogłoski wyśmiewające, że jest prawiczkiem. O mnie tak samo, tylko u mnie to prawda, bo jestem przegrywem
19. Za dzieciaka ojciec się nade mną często wyżywał i inni, więc lekkiego dzieciństwa nie miałem tak samo.
20. Tak samo lubię sztukę i muzea. Co prawda nie maluje, ale lubię rysować.

#sztuka #muzea #oswiadczenie #przemyslenia #polska #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #ruchajzwykopem #prawiczek #niemcy #jezykniemiecki #wlosy #medycyna #jedzenie #wzrost #polityka #zwierzaczki #psychologia #niebieskiepaski #rozowepaski #p0lka #samotnosc #rosja #ukraina #izrael #historia #2wojnaswiatowa #rasapanow #przegryw #wyglad #p---o #studia #anonimowemirkowyznania #chwalesie #zalesie
#patriotyzm #rodzina #ojciec #dom #hitler #przegiolemco #oski #rysowanie #socialmedia #zbrodniarzewojny #wojna #gownowpis
tomwick55 - 20 rzeczy, które wskazują na moje podobieństwo do Hitlera:

1.Uczyłem się...

źródło: temp_file4427468202187920252

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gejuszmapkt Wody dużo pije. Dbam o nawodnienie. Za alkoholem nie przepadam, jak on. Jak już okazyjnie. Tak samo też nie palę i nie lubię jak od kogoś śmierdzi. U różowych to u mnie red flag. Takie same miał preferencje. Narkotyków to ja nie brałem nigdy nigdy i nie mam zamiaru
  • Odpowiedz
  • 0
@Stabilizator Za dzieciaka były u mnie kolorowanki, malowałem coś farbami później, za czasów bycia nastolatkiem dużo rysowałem i szkicowałem. Mój dziadek robił mapy. Mam też w domu radziecką lornetkę, która jest z XX wieku. Bardzo dobra. Obecnie za czasów dorosłości lubię podziwiać sztukę i chodzić do muzeów
  • Odpowiedz
  • 0
@Filjan Dzięki, a po prostu interesuję się historią, wosem, studiuję politologię, interesuję się psychologią, też zajęcia z niej miałem. Ukończyłem już socjologię. Mam wolny wieczór dzisiaj, też wszystko co miałem zrobić to zrobiłem, więc postanowiłem takie coś napisać. Hitler postać rzeczywista i historyczna. Każdy zna. Mocna i kontrowersyjna postać. Akurat w wojnach też siedzę. Lubię tę tematykę. Jak wiadomo, był złym człowiekiem, dużo złego wyrządził dla świata i ludzi. Nie bronię
  • Odpowiedz