Wpis z mikrobloga

Przy ładowaniu swojej tm3p podszedłem sobie przy okazji pomacać inne w salonie i skoro sami mnie zachęcili by pożyczyć nową trójkę to to zrobiłem. Porównanie 2021 do 2024 i ... kurła, jest ogromny skok jakościowy. Już swojej niewiele mogę zarzucić bo nic nie skrzypi nic nie piszczy ale w nowej no to czuć bogactwo. Poza uchwytem na kubek, ten jakiś tani się wydaje xD
To oświetlenie ambient, konsola środkowa, podłokietnik, osłony drzwi. FOTELE

Te nowe fotele, w nowych performance są może nie kubełkowe ale wygodne i mega dobrze trzymają. Chociaż nie wiem jak grubasy się w nie zmieszczą haha. Zawieszenie aktywne, akurat jechałem na komfort i idealnie wybierał nierówności. Gdy mój gokart na felgach 20" i oponach napompowanych na 3 bary pozwala mi wyczuć liście na drodze.

tak więc tl;dr jeszcze bardziej teraz polecam niż kiedyś ()

#tesla
assninja - Przy ładowaniu swojej tm3p podszedłem sobie przy okazji pomacać inne w sal...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zibizz1: a nie wiem, w pożyczonym w ogóle internet nie działał ani mapy i był jakiś błąd dosłownie "delivery status delivery status" lol

w moim nadal premium i nadal sobie jednoczesnie na laptopie i telefonie używam tego konta =D
  • Odpowiedz
@assninja: A jaki jest problem ze Spotify na Tesli? Bo się zbieram do zakupu auta, jak z żoną razem planujemy jeździć to jest jakiś problem? Spotify premium mamy, ale co by to zmieniło jakbyśmy na darmowym koncie działali?
  • Odpowiedz
@Pr2speQ: Miałbyś reklamy i ograniczoną możliwość wyboru piosenek.. Wcześniej Spotify Premium było razem z samochodem. Teraz nie ma nawet jak płacisz abonament za Premium Connectivity.
Jeśli masz swoje Spotify, to logujesz się swoim hasłem i wszystko jest normalnie.
  • Odpowiedz
  • 0
Teraz nie ma nawet jak płacisz abonament za Premium Connectivity.

@Yelonek: no ale właśnie... jest. I teraz nawet się nim mogę zalogować na innych urządzeniach, nie tylko samej tesli. Musiałem tylko przypisać swojego emaila z ekranu tesli

@Pr2speQ
assninja - >Teraz nie ma nawet jak płacisz abonament za Premium Connectivity.

@Yelon...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@assninja:

Tesla has officially removed complimentary Spotify Premium subscriptions from its Premium Connectivity package, which is priced at $9.99 per month. This change took effect for new vehicle deliveries starting October 1, 2024, and will be phased out for existing customers by December 1, 2024. Vehicles delivered before October 1, 2024, will retain the Spotify Premium service until the specified date, while those delivered on or before June 30, 2019,
  • Odpowiedz