Wpis z mikrobloga

#quebonafide

Obejrzałem klip z 15 razy.

Na Spotify pewnie już ze 30 razy odsłuchałem Futuramę 3.

Tutaj na każdym poziomie jaki jest możliwy suwaki są w------e na maksymalną moc. Klip, beat, tekstowa bragga i flow.
K---a, chylę czoła każdemu kto przyczynił się do powstania klipu i numeru.

10/10 - chociaż to i tak nie oddaje w pełni mojego zachwytu nad tym numerem.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JonaszSynGrazyny: no ja 4 dychy na karku, pamiętam jak byłem na jego koncercie po wydaniu Eklektyki, jeszcze wtedy Ś.P. Leh był jego hypemanem.

Ostatnie lata w polskim rapie to takie g---o, które każde brzmi tak samo (poza nielicznymi wyjątkami). Ale to jest świeże, to jest coś co zrobiło na mnie ogromne wrażenie, no gurwa k---s staje, nie wiem jak inaczej już opisać moją ekscytację.

A fragment od 0:40 do 1:00
  • Odpowiedz
@apaczacz: jaram się w c--j. 5 lat starszy jestem. Psychofan problemu i sokoła (bo tak to ze względu na ilość w ogóle muzyki której słucham już nie nadążam za polska scena, a i wiek robi swoje) ale tu chłop pozamykał rok itp. j----y geniusz. Bawi się fliw, bitem i słowem jak chce. Jak k---a K.West w prime time
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny: z Sokołem się nawet podpiszę z tym psychofaństwem, z Problemem już nie, choć do pewnego momentu byłem w tym gronie. No chłop podniósł poziom o kilka leveli i patrzy na całą polską scenę z 5 metrowej drabiny. Psychofanem, ale to takim ultrapsycho Kanye Westa też byłem, od czasu Blueprint Jaya-Z do mniej więcej czasu wydania Dondy, potem już poszedł w stronę która nie do końca mi podpasowała.
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny: ja tam akurat Dragana śledzę wszędzie gdzie się da, więc jestem na bieżąco z jego dokonaniami, zarówno artysttcznymi, jak i naukowymi. Co nie oznacza, że te naukowe rozumiem, raczej wprost przeciwnie.
  • Odpowiedz