@Linnior88: jest coś takiego na fejsie spotted partner partnerka na wesele. Byłem w tym roku na 3 weselach z tego spotted. Z jedną dziewczyna dwa razy. Jak coś to pisz priv.
@Linnior88: kolegę weź a nie obcego z---a mnie raz tak obca d--a wzięła i bardzo żałowała bo nie tańczyłem tylko waliłem wódę całą noc a potem r--------m jej drzwi do mieszkania
@Linnior88: Widzę, że na przestrzeni miesięcy dbasz o to, żeby historia była spójna i centrum twoich interesów życiowych znajdowało się w województwie łódzkim.
Szanuję, trolling na bardzo wysokim poziomie, dobrze się legendujesz ;)
Moja babcia skonczyła dzisiaj sto lat (。◕‿‿◕。) z tej okazji upiekliśmy jej pyszny tort i szykujemy imprezę gdzie będzie aż 18 prawnucząt. To byłoby by bardzo miłe gdybyś złozył jej dziś życzenia (。◕‿‿◕。)
Chociaż jakąś dobrą wiadomość
Moja spaniała obecność powinna starczyc
Nie kuś diable ( ͡º ͜ʖ͡º)
mnie raz tak obca d--a wzięła i bardzo żałowała bo nie tańczyłem tylko waliłem wódę całą noc a potem r--------m jej drzwi do mieszkania
Dzięki za stroske( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Linnior88: Widzę, że na przestrzeni miesięcy dbasz o to, żeby historia była spójna i centrum twoich interesów życiowych znajdowało się w województwie łódzkim.
Szanuję, trolling na bardzo wysokim poziomie, dobrze się legendujesz ;)