Wpis z mikrobloga

via Android
  • 16
@harrame 10 metrów dalej było pełno wolnych miejsc, ale to chyba kwestia mentalności. Uważam, że takiemu człowiekowi bliżej do nieokrzesanego ruska niż takiego Duńczyka czy innego cywilizowanego człowieka. Chodzi o sam fakt, że przeważnie takie proste zasady jak parkowanie pod galerią są j*bane przez właśnie właścicieli aut jak to na zdjęciu niż przeciętnych ludzi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 12
@Kroledyp nie chodzi o sam suchy fakt, że tam prawdopodobnie nie zaparkuj żaden skuter w tym momencie tylko, o to, że ktoś się rozwalił jak suka w sieni i odpowiedz sobie na pytanie czy wierzysz, że ten koleś parkuje w innych miejscach dobrze
  • Odpowiedz
@julibae: a co tu kontrolować skoro stoi prawidłowo (wg przepisów)
Jedynie można sie przyczepić że jest burakiem bez kultury ale z tym nic sie nie zrobi
  • Odpowiedz
@JACCU: ja tam się nie dziwię. Ludzie mają w p-----e innych samochody i walą drzwiami jak tylko mogą, a jak zobaczą droższe auto to tym bardziej, bo ich boli to że jeżdżą starym trupem. Nawet na wykopie był taki wątek i wychodzi, że dla niektórych debili to normalne, że się wali drzwiami w samochody. W końcu to tylko samochód i można j---ć do woli, szkoda że ktoś może mieć inne
  • Odpowiedz
@Multipurpose_Labels

tak uważam. Sklep sobie wymyślił miejsca dla skuterów a wykopki się rzucają że ktoś sobie stanął na takich miejscach xd Typowe myślenie że "jak ja mam źle to ktoś inny też ma mieć, trzeba dojechać go bo ma lepszy samochód", chociaż postępuje zgodnie z przepisami. Leczcie się

Wiesz, "linie" z kostki brukowej to też oficjalnie nie są linie i teoretycznie nie trzeba się do nich stosować, ale prócz ścislego prawa
  • Odpowiedz
kiedy wy się nauczycie, że te linie na parkingach sklepów nie są liniami ustawowymi i ludzie mogą parkować tak jak jest miejsce

@Multipurpose_Labels:
aaaaa czyli to ludzie z taką mentalnością to robią XDDDDDDDD
Kolego, prawo NIE jest w stanie wszystkiego uregulowac, bo to absurd, nie dało by się żyć, gdyby każda sek naszego życia była opisana ustawą. Dlatego w wielu sprawach obowiązuje coś takiego jak kultura i logika, tym bardziej,
  • Odpowiedz
ja tam się nie dziwię. Ludzie mają w p-----e innych samochody i walą drzwiami jak tylko mogą,

@CREATE_USER:
Ale wiesz, że zazwyczaj jest to inaczej. Ja największy strzały dostawałem zawsze wtedy, gdy ludzie mieli duuużo miejsca i być może myśleli, że moga sobie na maxa drzwi otworzyć. Natomiast jak ktoś ma z 40 cm na przeciskania, zazwyczaj c---a zrobi, nawet jak dotknie.
  • Odpowiedz
@JACCU: po prostu mamy tu osobe cyniczną (pewnie z dużą ilością punktów prekursorów ciemnej traidy), która w dzięki tym cechą zarobiła na te auto.

Jej tokiem myślenia było: jest zimno, motocykliści nie jeżdżą - znak, że miejsce parkowania dla motocykli, można olać

Takie osoby przestrzegają te prawa i zasady, które uważają za słuszne, w reszte mając w------e
  • Odpowiedz