Aktywne Wpisy
Nie wiem co sądzić o własnym życiu. Serio.
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na
Kasahara +559
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
#tinder
Myślę, że można skorzystać z pomocy Google Gemini w tej rekrutacji xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Babka ma jedno zdjęcie, ale z trzema różnymi kadrami, od razu widać że coś tu jest nie tak xD
Panowie liczmy na zabawę, na Was, nie s---------e tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisz niuni, że piszesz magistra z ruchologii stosowanej i szukasz recenzenta swoich badań.
Zarządzaj niech przedstawi swój plan żywieniowy na najbliższy rok w celu zarzucenia 17 kg nadwagi.
Ale co to za wiadomość, jeszcze z szablonu badoo w dodatku. Mogłabyś się przedstawić jak kobieta z klasą, a nie jakaś typiara ze szlugiem spod żabki.
Jakie studia, jaki kierunek.
Jaki tytuł zawodowy licencjata lub magistra uzyskałaś, no chyba, że nie masz to chociaż powiedz jakie masz stanowisko i obowiązki
@heksengerg: noo, 37 lat, w coś ty się wpakował xd