Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +68
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +32
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

Komentarz usunięty przez autora
masz brzydki ryj i nie możesz stworzyć związku bo żadna na ciebie nawet nie splunie?-terapia
masz słabą prace-terapia
masz biednych rodziców-terapia
nie masz rodziców i żyjesz pod mostem?-terapia
po prostu normiki są tak głupie i odklejone że nie maja nic wiecej do powiedzenia prócz słowa terapia
Wiem najlepsza porada to nic nie rób.
@sznapix: Ja nikogo nie obwiniam
@maciss: Wszystko to jest lepszą radą niż terapia.
Ten wpis przypomniał mi spotkanie trojga zwolenników terapii i Genialnego Żółwia, znanego też jako Profesor Wolniewicz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zerknijcie fragment
Na pewno będzie zainteresowany obejrzeniem, wielokrotnie cytował prof. Wolniewicza z tego samego programu, tylko że z innego jego fragmentu, dostępnego na YT. Jest gdzieś w ogóle dostępna cała ta audycja?
https://youtu.be/IDaiJnykEKQ?si=PFkLKDn13-S7yk0o
@MetalowyBieg: Tak, dokładnie terpia. Bo te wszystkie rzeczy nie są problemem, tylko twój sposób podejścia do nich. Inni potrafią takie rzeczy przeanalizować we własny sposób, wyciągnąć wnioski, a inny potrzebują terapii - to nic innego jak pomoc w skokach świadomości.
@MetalowyBieg: Jak jesteś brzydki, to bądź groźny - laski lubią ładnych, albo tych groźnych z mordy i postawy. Nawet częściej zobaczysz taką 10/10 petardę z zawodnikiem sztuk walk niż lalusiem. Ale do tego potrzebna jest dycyplina.
@MetalowyBieg: Cokolwiek bym cię nie doradził to i tak będziesz szukał na to wymówki.