Wpis z mikrobloga

@zielonykszak: jesteś niski?-terapia
masz brzydki ryj i nie możesz stworzyć związku bo żadna na ciebie nawet nie splunie?-terapia
masz słabą prace-terapia
masz biednych rodziców-terapia
nie masz rodziców i żyjesz pod mostem?-terapia
po prostu normiki są tak głupie i odklejone że nie maja nic wiecej do powiedzenia prócz słowa terapia
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: Też tak to widzę. Terapia nie pomoże na realne braki w życiu. Tylko na jakieś urojone problemy które faktycznie same znikną jak się przestanie o nich myśleć. Wielu normików ma tylko takie problemy. I nie rozumie jak świat działa.
  • Odpowiedz
@zielonykszak: Zawsze mnie bawi jak jakiś post z tagu przegrywa mi się wyświetli. Sami się alienujecie w środowisku które jedyne co robi to się użala nad sobą i obwinia każdego wokół o swój los. Tworzycie spirale która pochłania was na dół społeczeństwa xD
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE: koniecznie trzeba zawołać @kamil150794

Na pewno będzie zainteresowany obejrzeniem, wielokrotnie cytował prof. Wolniewicza z tego samego programu, tylko że z innego jego fragmentu, dostępnego na YT. Jest gdzieś w ogóle dostępna cała ta audycja?
  • Odpowiedz
jesteś niski?-terapia

masz brzydki ryj i nie możesz stworzyć związku bo żadna na ciebie nawet nie splunie?-terapia

masz słabą prace-terapia

masz biednych rodziców-terapia

nie masz rodziców i żyjesz pod mostem?-terapia

@MetalowyBieg: Tak, dokładnie terpia. Bo te wszystkie rzeczy nie są problemem, tylko twój sposób podejścia do nich. Inni potrafią takie rzeczy przeanalizować we własny sposób, wyciągnąć wnioski, a inny potrzebują terapii - to nic innego jak pomoc w skokach świadomości.
  • Odpowiedz
i dzieki terapi sie urosnie 20cm, morda wyładnieje i znajdzie sie dziewczyne? Prawda?

@MetalowyBieg: Jak jesteś brzydki, to bądź groźny - laski lubią ładnych, albo tych groźnych z mordy i postawy. Nawet częściej zobaczysz taką 10/10 petardę z zawodnikiem sztuk walk niż lalusiem. Ale do tego potrzebna jest dycyplina.
  • Odpowiedz
a jak laska przez tindera bedzie wiedziala ze cwicze sztuki walki? Czy moze mam jej na pierwszym spotkaniu z pół obrotu w---------ć?

@MetalowyBieg: Cokolwiek bym cię nie doradził to i tak będziesz szukał na to wymówki.
  • Odpowiedz