Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
czy dorabianie sobie po pracy na sprzątaniu to wstyd?
pracuję przy biurku, ale muszę spłacić zobowiązania finansowe. Niby praca jak praca ale jestem dość młoda i boję się oceny innych ludzi
#praca

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim nie słuchaj tych wszystkich porad prosto z kościelnych poradników. Chcesz po kimś gówna z kibli czyścić. Szanuj się. To już lepiej dorabiać sobie w sponsoringu. Facet ci zaprosi na elegancką kolację, kupi kwiaty, wyliżę muszelkę a ty jemu wypolerujesz berło i to zrobicie z wielką przyjemnością. Będziesz miała jeszcze co wspominać. Brudne kible też będziesz wspominać ale innym znaczeniu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kiedyś zamówiłem panią do sprzątania jak mieszkałem ze zwierzętami w wynajmowanym pokoju. Na szczęście w jedynce mieszkałem. I mi było wstyd za syf jaki mamy. Okazało się że jest policjantka, a że lubi sprzątać to sobie dorabia. Fajna babeczka ogólnie.
  • Odpowiedz
Mnie ówczesna dziewczyna wyśmiewała za chodzenie czasami za kumpla który sprzątał żłobek i stwierdziłem że jak jej to tak przeszkadza to niech pali wroty i ja rzuciłem. Ale zrobiła pikachu face jak ja kopnąłem w dupe.

@ItsyBitsyPajonk @QUANTUM-DICK @Jaupiorecispodnie @RuchaczSpychacz @Emulsja @BOGUSLAW_WINDA @anzelmbohatyrowicz @maxx92 @Master21 @jason_bourne @Xin_Zhao @adisoniusz @Erravi @Rysiowata @Camel665 @pata-pataxx @Mrbimbek @Sarza01
  • Odpowiedz
  • 5
@mirko_anonim ja sprzątam u mnie w biurze i jeszcze jednym mimo że zarabiam powyżej średniej krajowej. Zawsze to piniondz, dorabiam do moich drogich hobby i się rozruszam po siedzeniu za biurkiem, relaksuje mnie ta praca po użeraniu się z kierowcami cały dzień. Odpalam podcasty i świata nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdybyś miał wątpliwości: wyobraź sobie, jak wygląda dane miejsce nieposprzątane? Bo nagle okazuje się, że taka mrówcza robota niezauważalnego człowieka jest neisłychanie ważna i potrzebna. Śmieciarz, sprzątacz, zieleniarz, zamiatacz ulic. Niby nic, niby nikt ich nie szanuje, ale niech tylko ktoś nie opróżni kosza na śmieci, a nagle cały syf wylewa się i wszyscy to widzą. Pracuj, po prostu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak tylko dajesz radę to się niczym nie przejmuj tylko rób swoje! wprawdzie na studiach, ale też sprzątałam w hotelu - pokoje były jeszcze spoko, ale kiedy sprzątałam korytarze, miejsca wspólne i goście hotelowi mnie mijali to czułam się jak ktoś drugiej kategorii. Niepotrzebnie, teraz kiedy sama jestem starsza to po pierwsze uważam, że praca sprzątaczki to taka sama praca jak każda inna (może nawet cięższa) i w niczym
  • Odpowiedz