Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia Mam takie przemyślenie, że TVN zawsze kreował się na taki tolerancyjny i body positive, a nic za tym nie stało. A ta edycja pokazała, że jednak stacja pokazuje też i ludzi, którzy nie wyglądają jak Klaudia Eldursi. Uważam, że to na plus. Komentarze zaś obnażają jej widzów. :P
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_ancymon akurat w ślubie zawsze brali udział ludzie którzy wyglądali zupełnie przeciętnie. A abstrahując od programu, to w sumie nawet zatrudnienie Wellman jest zgodne z ideą body positive, więc tvn jednak podejmuje jakieś działania
  • Odpowiedz
@lutecki: Jestem tolerancyjna na wygląd czy orientacje ale na ściemnianie mniej a mam wrażenie że w tym programie było kilku gejów. Możliwe że Gibała to jest ten przypadek ale nie był na tyle łasy na kasę żeby wchodzić w związek dla zysku, pokazał się jak chciał po czym odprawił partnerkę i jest zadowolony że spoko wyszło. Może Księgowa kiedyś zasugeruje co myśli.
  • Odpowiedz
@dr_ancymon: akurat w tv jest mnóstwo brzydkich ludzi. Te wszystkie programy typu love island, te dziewczyny są mega brzydkie. Rzadko kiedy widzę kogoś ładnego w tv, ładne laski są na insta, ale nie w tv
  • Odpowiedz
nie zagłębiając się w tvn to nie wiem jak na plus można uznać promowanie niezdrowego stylu życia i śmieciowego odżywiania. Legitimizowanie angielskimi hasłami własnych słabości i lenistwa. Fujka
  • Odpowiedz
@dr_ancymon body positive - ładna nazwa na wciskanie ludzi którzy mają fundamentalne problemy (brak kontroli nad tym co wkładasz do mordy i brak ruchu) gdzie się da, oni właśnie powinni być spychani na margines bo to nie jest normalne
  • Odpowiedz