Aktywne Wpisy

pedrovegas +6
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Eustachiusz +158
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
W porządku, chciałbym tylko wiedzieć czym tak konkretnie obraziłem majestat Boski
Może byłem zbyt słabym mężczyzną żeby uchronić swoją cywilizację przed niechybną zagładą?
Może miałem być duchownym ale nie wyczułem powołania?
Może zawiodłem zbyt wielu bliźnich?
A może kiedyś Bóg wysłuchał moich próśb i dał mi szansę a ja ją zmarnowałem?
Może miałem być przywódcą politycznym który wyprowadzi świat z ciemnoty i objęć szatana ale nie zrobiłem nic w tym kierunku?
A może Pan miał dla mnie jakieś inne plany których nie dane mi będzie zrozumieć
A może po prostu miałem być frajerem i moją jedyną obrazą w oczach Boga jest to że nawet nie potrafie sie pogodzić z tym jakie życie mi dał? Może jestem niewdzięczny po prostu
#przegryw
Każdy grzech jaki czynimy, oprócz tego że obraża Boga i krzywdzi bliźnich, odciska sie także na nas samych.
Najtrudniejsze jest w tym wszystkim to, że będąc katolikiem tak ciężko znaleźć ludzi którzy na poważnie kierują sie chrześcijańskimi wartościami.
Ja myśle że po prostu nie potrafiłem sie dostosować do tego świata. Być może w niektórych kwestiach, mam zbyt skrupulatne