Aktywne Wpisy
Pol753 +372
seo000 +1240
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
Adam Łucjan Machaj z nim się zapoznaj od niego się zaczęło
@Misiekkkk: Dla większości tych polskich youtuberów w Kambodży najważniejszym powodem są wizy. Zwłaszcza tych nowych. Odnoszę wrażenie, że większość z nich najchętniej mieszkałaby w sąsiedniej Tajlandii lub Wietnamie. Jednak tam kwalifikowaliby się jedynie na wizy turystyczne i coś jakiś czas musieliby wyjeżdżać za granicę w celu zresetowania wizy, bez gwarancji że za entym razem ich wpuszczą. No i nie mogliby legalnie
Ucieczka od problemów z prawem/długów/alimentów, przekonanie, że kilka k PLN zapewni Ci dożywotnio dostatnie życie, a potem 'jakos to bedzie' najwyżej kanał na YT założę jak wszyscy. Wielu z nich może też myśleć, że biały człowiek będzie tam traktowany jak król, d--y same będą się biły o o----------e Ci pytonga, a w praktyce
@Misiekkkk: najzdrowiej będzie jeżeli tak pozostanie xD
@Akatrosh dzięki!
@pelt dzięki, ale wciąż nie ogarniam co tam jest takiego zachecajcego, że jak nie Kambodża to Wietnam/Tajlandia. Chyba, że to faktycznie rynki wschodzące.
@Deska_o0 okej :D