Wpis z mikrobloga

@manyec: do ovh jak coś tylko z domeną, hosting w ovh wcale nie jest fajny :)

ja tych którzy mieli coś w hostinghouse odsyłam do webh.pl i zwykle hosting mini za 60zł netto jest idealny jak na ich potrzeby
  • Odpowiedz
@Logan00: Dzięki za polecenie <3

@manyec: zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/ - trwa u nas właśnie BLACK WEEK

Normalne stawki, wszystko jasne na początku, a nie przy przedłużeniu ;) do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
  • Odpowiedz
Nasza nowa oferta to trzy plany hostingowe o powierzchniach: 50 GB, 100 GB i 250 GB, jak również nowy standard obsługi. Wyższa jakość, jak i całodobowa obsługa to dobra okazja, aby skontaktować się z nami i porozmawiać na temat warunków przedłużenia posiadanej usługi. Infolinia czynna jest pod numerem 12 201 13 33, a wiadomości e-mail należy kierować na adres bok@hostinghouse.pl.
  • Odpowiedz
@manyec: ja będę uciekał do Small.pl

Ważność serwera kończy mi się 2 grudnia i czekam na promocję z okazji Black Friday. Rok temu było -98% dla nowych
  • Odpowiedz
@manyec: Niestety nasze obawy co do #hostinghouse (www.hostinghouse.pl) stały się faktem. Wystosowaliśmy pytanie do nich jak będzie wyglądała nasza nowa faktura na kolejny rok. Otrzymaliśmy wiadomość w której zapewnili że obecni klienci otrzymają korzystne warunki przedłużenia. No i klops, przyszedł moment wystawienia faktury. Po 13 lat współpracy z nimi zaproponowali nam pare % obniżki na przedłużenie. Logicznym w tym momencie wyjściem byłoby zaproponowanie po cenie promocyjnej jaka widnieje
  • Odpowiedz