Wpis z mikrobloga

szukam słuchawek bezprzewodowych do 800, dawno wypadłem z obiegu sprzętu i nie wiem co jest teraz na topie i się opłaca, Steelseries? Hyperx? Razer? (tu co do opłacaloności to XD), obecnie mam hyperx colud 2 ale pora na zmiany. #pcmasterrace #sluchawki #cs2 #csgo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toniaszek Masz teraz cloudy 3 bez kabla za 379zł. Sam je niedawno kupiłem za 350zł (czerwone, ale gdyby wtedy były czarne za 30zł więcej to bym dopłacił) i jestem zadowolony. Bateria trzyma około 130h więc naładowałem je do pełna po zakupie i dzisiaj, po 3 tygodniach zostało jakieś 30%. Na internecie latają profile do EQ gdzie można sobie podbić lekko basy i wtedy grają zdecydowanie lepiej. https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/hyperx-sluchawki-cloud-iii-wireless.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=akc_pmax&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAeqfvykmsR3W1j7NU-y8tty5J7-syu3LLIMr8phC39yNTFORcwh6p5hKdQRoC0xwQAvD_BwE

Edit: Nie zauważyłem, że
  • Odpowiedz
@toniaszek: ja bym szedł w Logitecha jak mają być bezprzewodowe. Najlepsze opóźnienia, ale mikrofon średni.
Miałem też wiele lat cloudy do CSa, ale niestety mocno się "zdegradowały". Osobiście wolę teraz iść w słuchawki niegamingowe i osobny mikrofon. No ale to już są przewodowe opcje. Beyerdynamicsy DT770 Pro 250 Ohm sprawdzają mi się świetnie w CSie, a dodatkowo są spoko do innych rzeczy, czego nie można powiedzieć o wielu słuchawkach do
  • Odpowiedz