Siemanko. Poniedziałek, czyli nie wiem co się dzieje i co ja robię w tej fimie. Ogólnie to 25ty dzisiaj, więc może nie dostanę nerwicy od zadań "na już" w ilości tysiąc.
Pozdrawiam w poniedziałek i życzę dużo cierpliwości na ten nowy tydzień.
@smuteczek2000s no hejcia, Ps. Dlaczego za każdym razem robisz minę jak srajacy kot na łące? Ni to urocze ni seksualnie nacechowane ni cokolwiek innego
Wyglądasz jakbyś zjadła zbyt gorąca sajgonkę i uświadomiła sobie jej temperaturę, kiedy farsz był już w przełyku.
@smuteczek2000s jesteś świadoma tego, że nie tylko Ty masz z-------l w pracy? Niczym się nie różnisz, od miliona naszych rodaków, jebiących ciężko (niekiedy wraz z nadgodzinami) w pracy. Okres przedświąteczny zawsze tak wygląda. Pomyśl sobie, co mają ludzie na magazynach w okresie "Black week"
@smuteczek2000s: czy pokazując swoją twarz przy takim poście, nie masz obaw, że zobaczy to Twój pracodawca i stwierdzi "nie mam pojęcia co ona robi w tej firmie"?
Poniedziałek, czyli nie wiem co się dzieje i co ja robię w tej fimie.
Ogólnie to 25ty dzisiaj, więc może nie dostanę nerwicy od zadań "na już" w ilości tysiąc.
Pozdrawiam w poniedziałek i życzę dużo cierpliwości na ten nowy tydzień.
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file4863265127871005295
PobierzWyglądasz jakbyś zjadła zbyt gorąca sajgonkę i uświadomiła sobie jej temperaturę, kiedy farsz był już w przełyku.
źródło: temp_file8970308845872748646
Pobierzmiłego dnia i pysznej kawusi i rasowo czystej, białej europy UwU
@smuteczek2000s: czy pokazując swoją twarz przy takim poście, nie masz obaw, że zobaczy to Twój pracodawca i stwierdzi "nie mam pojęcia co ona robi w tej firmie"?