Wpis z mikrobloga

Pamiętacie informację, że agenci rosyjscy chcieli masowo wysyłać przesyłki samolotem z ładunkami wybuchowymi w Wilnie?

Właśnie spadł samolot transportowy DHL na budynki mieszkalne. Wystartował z Wilna. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #wojna #ukraina #rosja
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pamiętacie informację, że agenci rosyjscy chcieli masowo wysyłać przesyłki samolotem z ładunkami wybuchowymi w Wilnie?

Właśnie spadł samolot transportowy DHL na budynki mieszkalne. Wystartował z Wilna. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Darten: I już połączyłeś te sprawy, mimo że dosłownie wiadomo tyle że samolot spadł xD. A ten samolot akurat leciał z Niemiec do Wilna.
  • Odpowiedz
@Szinako: mówisz, że kacapy nie mają swojej siatki agentów w krajach europejskich, i nie mają możliwości wysłania paczki z Niemiec do Litwy?
  • Odpowiedz
mówisz, że kacapy nie mają swojej siatki agentów w krajach europejskich, i nie mają możliwości wysłania paczki z Niemiec do Litwy?

@G06DbT: Yhym, czyli jak mają takie możliwości to z automatu to zrobili xD.

Też dziwi mnie jego reakcja, natomiast twoja ani trochę

@bombastick: Wiem, wy uwielbiacie przecież do każdej bzdury przywoływać Rosję i wszystko na nią zwalać, bo tak jest łatwiej. Przecież wy potrafiliście nawet ich oskarżać
  • Odpowiedz
co ogólnie sądzisz o rosji, jej historii, prowadzonej przez niej polityce etc.?

@Kieranz: Że żelazna kurtyna 2.0 to świetny pomysł. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Rosyjski imperializm powinien zostać wypalony rozgrzanym żelazem, szkoda tylko że zachód, a głównie USA uważa inaczej.
  • Odpowiedz
@Szinako: ja nie mówię że z automatu to zrobili, ale nie zdziwił bym się. Oni przecież nawet swoich obywateli mordowali, jak w '99 w Moskwie. Przykładów pewnie by się więcej znalazło, ale nie śledzę wiadomości z kacapstanu.
  • Odpowiedz
Wiem, wy uwielbiacie przecież do każdej bzdury przywoływać Rosję i wszystko na nią zwalać,

@Szinako: zluzuj stringi i nie twórz sobie kolejnego chochoła.Gdybyś czegoś nie zrozumiał, dam ci jeszcze raz z wielkiej litery:
„TEŻ DZIWI MNIE JEGO REAKCJA„
  • Odpowiedz
@Szinako: I jeszcze jedno obruszyles sie na wpis Dartena natomiast nie ruszył cię ani trochę drugi komentarz w wątku, który również sugeruje przyczynę katastrofy.
Jakiego fikołka teraz wykonasz?
  • Odpowiedz
@Szinako: No przeciez to jest pierwszy wniosek ktory wyciagasz zwlaszcza ze ostatnio faktycznie lataly takie informacjje na glownej. Ty jestes jakis cofniety?
  • Odpowiedz
Ty lepiej sprawdź co to CFIT.

@Szinako: ja nie muszę, ale tobie i @Grooveer przyda się lekcja:
rodzaj wypadku, w którym pilot nieumyślnie sprowadza do poziomu ziemi wody sprawną pod względem technicznym maszynę.
Innymi słowy
CFIT - Controlled Flight Into Terrain. Definicja ta określa sprowadzenie sprawnego technicznie samolotu do poziomu ziemi przez nieświadomą
  • Odpowiedz