Wpis z mikrobloga

Daj plusa temu wpisowi, by wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚ w losowaniu 50 zΕ‚ πŸ’Έ

A jeśli masz wolnego piątaka czy dychę i chciałbyś zrobić dobry uczynek, to przeczytaj historię Adriana, z perspektywy jego żony:

β€žDo niedawna byliΕ›my zwykΕ‚ym, szczΔ™Ε›liwym maΕ‚ΕΌeΕ„stwem. Nasz Ε›wiat wywrΓ³ciΕ‚ siΔ™ do gΓ³ry nogami w kwietniu 2024(…). Na przeΕ‚omie lutego i marca, mΔ…ΕΌ zaczΔ…Ε‚ skarΕΌyΔ‡ siΔ™ na silne bΓ³le gΕ‚owy. W pewnym momencie Adrian nie byΕ‚ juΕΌ w stanie wstaΔ‡ z Ε‚Γ³ΕΌka. ByΕ‚am strasznie zaniepokojona… Najpierw mΔ…ΕΌ udaΕ‚ siΔ™ do laryngologa, ale badania nie wykazaΕ‚y nic niepokojΔ…cego w tym obszarze.

SzukaliΕ›my dalej, a sytuacja stawaΕ‚a siΔ™ coraz gorsza. W koΕ„cu Adrian przeszedΕ‚ rezonans gΕ‚owy. MieliΕ›my czekaΔ‡ na wyniki 2-3 tygodnie. Jednak jeszcze tego samego dnia dostaliΕ›my telefon: <<w Pana gΕ‚owa znajduje siΔ™ ogromny guz, podejrzewamy glejaka>>”

Dalszy opis i aktualizacje znajdziecie pod TYM LINKIEM

Choroba jest ciΔ™ΕΌka w opΓ³r, ale dopΓ³ki jest chociaΕΌby 1/100 szans, to warto prΓ³bowaΔ‡ i pliz - nie mΓ³wicie inaczej πŸ™πŸ»

Kliku kliku i nabijać dobre uczynki, żeby Mikołaj przyszedł w tym roku:
https://www.siepomaga.pl/adrian-plaskoczynski

#rozdajo #pomagajzwykopem #rak

* Losowanie odbędzie się we wtorek, przez apke w stylu mikrorandom (możecie podrzucić jakąś legitna w komentarzu).
Moseva - Daj plusa temu wpisowi, by wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚ w losowaniu 50 zΕ‚ πŸ’Έ

A jeΕ›li masz ...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: IMG_6802

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: A jednak nie (q◕‿‿◕q)
Ja wiem, że statystyka to ladacznica w tym wypadku, ale jeśli jest chociażby ułamek szans, to Ty byś nie walczył o bliską osobę? Ktoś w końcu musi być tym "wyjątkiem od reguły" czy "cudem".
Moseva - @lubiszsoktosokmaj_kok: A jednak nie (q◕‿‿◕q)
Ja wiem, ΕΌe statystyka to lada...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
W ogΓ³le jesteΕ›cie wspaniali Mireczki i Mirabelki.

Ε»aΕ‚ujΔ™, ΕΌe nie zrobiΕ‚am screena przed publikacjΔ… tego posta, ale pamiΔ™tam, ΕΌe 1200 wpΕ‚at, bo zwracam uwagΔ™ na peΕ‚ne liczby :D. A teraz jest 1242 i co chwila wpada jakaΕ› dyszka, dwie czy piΔ™Δ‡. A nawet jakaΕ› kochana osoba 5 stΓ³wek dorzuciΕ‚a. ZresztΔ… wszyscy jesteΕ›cie kochani. KC (γ₯‒﹏‒)γ₯
Moseva - W ogΓ³le jesteΕ›cie wspaniali Mireczki i Mirabelki.

Ε»aΕ‚ujΔ™, ΕΌe nie zrobiΕ‚am s...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: Zrzut ekranu 2024-11-25 o 09.41.14

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@power_bank: Chyba nie o to chodziΕ‚o, ΕΌeby braΔ‡ wypowiedΕΊ mireczka "a contrario", tylko o uΕ›wiadomienie sobie, ΕΌe ma siΔ™ coΕ› bezcennego, wiΔ™c 50 zΕ‚ moΕΌna oddaΔ‡ komuΕ›, kto tego nie ma. (Κ˜β€ΏΚ˜)
  • Odpowiedz