Wpis z mikrobloga

Daj plusa temu wpisowi, by wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚ w losowaniu 50 zΕ‚ πŸ’Έ

A jeśli masz wolnego piątaka czy dychę i chciałbyś zrobić dobry uczynek, to przeczytaj historię Adriana, z perspektywy jego żony:

β€žDo niedawna byliΕ›my zwykΕ‚ym, szczΔ™Ε›liwym maΕ‚ΕΌeΕ„stwem. Nasz Ε›wiat wywrΓ³ciΕ‚ siΔ™ do gΓ³ry nogami w kwietniu 2024(…). Na przeΕ‚omie lutego i marca, mΔ…ΕΌ zaczΔ…Ε‚ skarΕΌyΔ‡ siΔ™ na silne bΓ³le gΕ‚owy. W pewnym momencie Adrian nie byΕ‚ juΕΌ w stanie wstaΔ‡ z Ε‚Γ³ΕΌka. ByΕ‚am strasznie zaniepokojona… Najpierw mΔ…ΕΌ udaΕ‚ siΔ™ do laryngologa, ale badania nie wykazaΕ‚y nic niepokojΔ…cego w tym obszarze.

SzukaliΕ›my dalej, a sytuacja stawaΕ‚a siΔ™ coraz gorsza. W koΕ„cu Adrian przeszedΕ‚ rezonans gΕ‚owy. MieliΕ›my czekaΔ‡ na wyniki 2-3 tygodnie. Jednak jeszcze tego samego dnia dostaliΕ›my telefon: <<w Pana gΕ‚owa znajduje siΔ™ ogromny guz, podejrzewamy glejaka>>”

Dalszy opis i aktualizacje znajdziecie pod TYM LINKIEM

Choroba jest ciΔ™ΕΌka w opΓ³r, ale dopΓ³ki jest chociaΕΌby 1/100 szans, to warto prΓ³bowaΔ‡ i pliz - nie mΓ³wicie inaczej πŸ™πŸ»

Kliku kliku i nabijać dobre uczynki, żeby Mikołaj przyszedł w tym roku:
https://www.siepomaga.pl/adrian-plaskoczynski

#rozdajo #pomagajzwykopem #rak

* Losowanie odbędzie się we wtorek, przez apke w stylu mikrorandom (możecie podrzucić jakąś legitna w komentarzu).
Moseva - Daj plusa temu wpisowi, by wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚ w losowaniu 50 zΕ‚ πŸ’Έ

A jeΕ›li masz ...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: IMG_6802

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moseva: tak tematycznie, bo zawsze mnie te zbiórki na ludzi z nowotworami zastanawiają. W tym Zurychu faktycznie jest jak go uratować? Bo co ktoś tutaj linkował kliniki, w których "szukają" pomocy, to wychodziło, że to szarlataneria sprzedająca marzenia o uzdrowieniu chorym. Tutaj tak nie jest?
  • Odpowiedz
@Moseva: wpΕ‚acone na ziomka, mam nadziejΔ™, ΕΌe jeszcze dodatkowo 50zΕ‚ ode mnie dostanie po losowanku (q◕‿‿◕q)
  • Odpowiedz
@Moseva dziwne to, bóle głowy i to znaczne to właściwie z automatu rezonans. Jak mnie zaczęła boleć głowa 1 raz na tydzień to przeszedłem rezonans i właściwie nic nie wyszło ot nerwobóle/migreny bo taki okres. A tutaj silne bóle, laryngolog jakbynigdy nic, bywało coraz gorzej i dopiero rezonans? Brzmi jak poważny bład lekarza albo rodziny czy tam Adriana niestety i można było szybciej to wykryć. Trzeba ludzi uświadamiać że jak coś
  • Odpowiedz