Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu korzystam z tindera, bo w realu jestem zbyt wstydliwa, żeby do kogoś zagadać, a żaden facet pierwszy tego nie robi. Ale w ogóle nie wiem jak tam kogoś poznać normalnego. Faceci tam albo mają żony i szukają skoku w bok, albo szukają tylko kogoś na s--s, albo są z-----i, którzy nie potrafią zdania dobrze skleić. Jak kogoś można poznać jak nie na tinderze i nie w realu? Dobija mnie bycie samej, chciałabym móc się do kogoś przytulić i porozmawiać ( ͠° °)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Mietus_ na tinderze zawsze znajduje Ci chociaż kogoś w swojej okolicy, a jak poznaje kogoś przez jakieś portale, to się okazuje, że mieszka na drugim końcu Polski, a potrzebuje kogoś fizycznie, przy sobie
  • Odpowiedz
@zuzixxx3: a tak serio, to spoko się w sumie pisało, zaproponowałem randkę, poszliśmy do restauracji, zjedliśmy porozmawialiśmy, zamknęli mi auto w galerii bo nie doczytałem ze parking nie jest 24/7 i mnie odwiozła na chatę więc jeszcze rozmawialiśmy po drodze xD pośmialiśmy się i tak jakoś się ustawiliśmy na drugą randkę i z górki poszło
  • Odpowiedz