Aktywne Wpisy

Minieri +137
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

Itsu +23
Mireczki udało się (。◕‿‿◕。)
Nareszcie własny kąt. 3 lata budowy, z-----------a całymi dniami i nocami żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Co się dało to robiłem sam - pozdro przede wszystkim dla Maria Budowlańca i tony innych kanałów budowlanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budujzwykopem
Nareszcie własny kąt. 3 lata budowy, z-----------a całymi dniami i nocami żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Co się dało to robiłem sam - pozdro przede wszystkim dla Maria Budowlańca i tony innych kanałów budowlanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budujzwykopem

źródło: temp_file7647039024291044798
Pobierz
1. Lornetka ze wszystkimi tego konsekwencjami.
2. Noktowizja. Pijawki w trakcie ataku powinny być w stanie "zdjąć" z nas gogle, a telekinetycy zdalnie je wyłączyć, popychając gracza w kierunku tradycyjnego światła. Podejrzewam, że zrezygnowali bo ich zdaniem psułaby klimat nazbyt dociemnionych tuneli.
3. Dłuższy dzień i noc + spanie.
4. Skradanie. Widać, że próbowali, np. przeciwnicy reagują na dźwięk rzuconej śruby.
5. Czołganie.
#stalker2 #stalker
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/47
Tutaj się nie zgadzam kompletnie by byłem już świadkiem kilku walk stalkerów z bandytami czy mutantami. To jest zrobione z umiarem żeby zachować klimat opuszczonych lokacji.
@Larsberg: Bardziej chodziło mi o to, że w grze jestem od tygodnia ponad na nogach, zjadłem ze dwadzieścia posiłków, wypiłem dziesięć litrów wódki, a jeszcze nie zdążyłem zrobić się senny. Mechanika snu imo nie będzie dość irytująca w realiach, gdzie za dnia wchodzisz w