Wpis z mikrobloga

W sumie to największa beka z tarczyńskiego, typ specjalnie poleciał do usa lizać rowa trumpowi i się lansować, bo myślał że jak dostanie milion lików na Twitterze to go kaczynski weźmie na prezydenta, tymczasem kaczynski używa noki 3310 i go osrał mówiąc, że co najwyżej to by mógł w Kielcach rządzić i wybrał jakiegoś Nawrockiego xD

#polityka
mam_spanko - W sumie to największa beka z tarczyńskiego, typ specjalnie poleciał do u...

źródło: 1000044379

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mam_spanko: najlepsze jest to że taki Tarczyński to by wykręcił wynik, ba, nawet trzeba by się bać że jeszcze jakimś cudem wygra. A kto to w ogóle jest Nawrocki? Kto to jest? Skąd oni go wytrzasnęli? Co to jest za typ? Poeubało ten pis do reszty.
  • Odpowiedz
@Jasak:

najlepsze jest to że taki Tarczyński to by wykręcił wynik, ba, nawet trzeba by się bać że jeszcze jakimś cudem wygra.

Też tak myślę ale wielki strateg Kaczyński ma inny pomysł. Jestem lekko w szoku, że na bonżura wystawili takiego no
  • Odpowiedz
@mam_spanko: nie o lajki chodzi, a o to, że to ma być ktoś mierny, wierny, bez większych ambicji i przede wszystkim - DOSTAJĄCY SZNASĘ ŻYCIA. Wtedy rączki nie ugryzie.
  • Odpowiedz
@Jasak chyba ciebie.

W końcu Kaczyński postąpił według sondaży tak samo jak Hołownia i Tusk, a nie według własnego uznania.

No i widać, że Tuskoboty zaczęły się bać, bo widać w twoim wpisie linię narracyjną twojej partii KO.
  • Odpowiedz