Wpis z mikrobloga

• 2
@Ziutek_Grabaz:

przeciez to nie jest burger z mcdonalds ani jeden ani drugi. Może uokik powinien sie zainteresowac takimi fejkami i zdjeciami sprzecznymi z treścią?

A to dobrze wiedzieć, nie jadam na co dzień tego gówna, więc w zasadzie jest mi to wszystko jedno, chodzi o sam problem, a nie o to zdjęcie, widać zresztą stronę, z której zostało pobrane.
  • Odpowiedz
@francoisinho 15 lat temu mcd Kanada zrobił filmik dlaczego wygląda to inaczej. W skrocie: góra bułki jest przesunięta do tyłu, a składniki na zewnątrz żeby było widać skład kanapki.

Tyle.
  • Odpowiedz
tak k---a, zróbmy gospodarcze nkwd niech każda firma ma nad sobą urzędnika co będzie patrzył czy kolor sałaty w reklamie się zgadza xDD

p--------e komuchy

@tyrytyty: oezu, chco najbardziej kliszowej wielkiej korporacji zabronić dymać ludzi, literalnie komunizm (między trockim a stalinem)
  • Odpowiedz
to niech układają górę bułki do tyłu, a składniki na zewnątrz, żeby po zamówieniu było widać skład kanapki.

@francoisinho: po co jak pisałeś, że tam nie jadasz "tego gówna"?
ja jadam i mam to w dupie, jak będę chciał to sobie sam przesunę ale znów pytanie - po co?
  • Odpowiedz
@francoisinho ale wiesz ze te burgery z reklam są prawdziwe, to nie jest ai czy zrobione w gimpie. Tylko są uchwycone przez dobrego fotografa i obrobione przez grafika by ładnie to wyglądało bo to jest kurde reklama jełopie
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Nie musi być od razu NKWD. Wystarczy, że dowolna treść marketingowa byłaby z domysłu traktowana jako oferta handlowa. Wszystko inne niech będzie oznakowane oczojebnym znakiem, że nie jest ofertą, a prezentowane treści mogą być fikcją.
  • Odpowiedz
@francoisinho gdzie ty masz tam błąd, podaj jeden. Bo błędem to jesteś ty skoro boli cie to że porównujesz burgera z reklamy, uchwyconego jak aktorkę w filmie, do burgera zrobionego u kogoś w kuchni, robione xiaomi i przy słabym oświetleniu, plus robiony ten burger jest do sprzedaży a nie do reklamy, co za jełopX2
  • Odpowiedz