Chcę kupic sobie fajny plecak, - ma dobrze wyglądać, najlepiej styl "taktyczny" albo militarny - czarny - nie musi być tani - fajnie jakby tez nadawal sie czasem do zastosowan sportowych / wycieczek gorskich - nadawac sie do noszenia laptopa na codzien
@nilfheimsan: mam wisport sparrow 30 od paru lat, używałem na rajdach harcerskich, wyjazdach w góry itp., do sklepu do pakowania zakupów i polecam ze względu na wytrzymałość (upierdzieliły się tylko 2/3 plastikowe "spinacze" od pasków) i jednak jeśli masz zamiar nosić w plecaku laptopa to jednak poszukaj takiego w którym jest specjalna komora, może nawet z jakimś wzmocnieniem z tworzywa. raz w autobusie przywaliłem w coś ostrego i rozwaliła mi
@nilfheimsan: https://www.decathlon.pl/p/plecak-turystyczny-quechua-nh-escape-500-32-l/_/R-p-334334 Polecam. Cena bardzo przystępna. Ma osobną kieszeń na laptopa i tablet. Bo bokach dwie elastyczne kieszenie na butelki. W środku sporo przegródek i siateczek. Używam go od roku i spisuje się świetnie. Sam wcześniej rozważałem jakieś droższe ustrojstwa, ale ten był najlepszym wyborem pod względem cena/jakość, funkcjonalność i design.
- ma dobrze wyglądać, najlepiej styl "taktyczny" albo militarny
- czarny
- nie musi być tani
- fajnie jakby tez nadawal sie czasem do zastosowan sportowych / wycieczek gorskich
- nadawac sie do noszenia laptopa na codzien
Co polecacie?
Rozwazam np. Savotta, Fjalraven...
#sport #moda #pytanie #plecak #plecaki #blackfriday #gory #rower
źródło: savotta
PobierzPolecam. Cena bardzo przystępna. Ma osobną kieszeń na laptopa i tablet. Bo bokach dwie elastyczne kieszenie na butelki. W środku sporo przegródek i siateczek. Używam go od roku i spisuje się świetnie. Sam wcześniej rozważałem jakieś droższe ustrojstwa, ale ten był najlepszym wyborem pod względem cena/jakość, funkcjonalność i design.