Wpis z mikrobloga

@AtlantyQ: Niemożliwe że nie lubisz drwala na pewno na pewno jakieś g---o zwykłego jadłeś serio jakie niedobre co ty gadasz złego jadłeś. Powie ci, złego jadłeś inny spróbuj tego z żurawiną, nie da się nie lubić drwala, co ty gadasz innego musisz spróbować bo różne są
  • Odpowiedz
  • 0
@Wachatron drwal jest pyszny, ale to co następuje potem w brzuchu i na kiblu to patologia. Sranie takie że Rów Mariański nie starcza na ilość gówna, chodzisz pół dnia z zapchanymi kichami i czujesz jak coś siedzi na jelitach. Strasznie c-----a jakosc zarcia.
  • Odpowiedz
@grav1: Co ty wiesz o sraniu... ja jakieś 2 lata temu jadałem w budzie gdzie mega rollo serwowali za 15 zł, za każdym razem wyglądało to mniej więcej tak że jesz to, nic nie czujesz, aż nagle w przeciągu mniej więcej minut zaczynasz się czuć jakby dupsko ci miało rozerwać. A gdy już ostatkami sił udało ci się dotrzeć do kibla, zaczynała się istna gehenna, to co wypluwał twój odbyt
  • Odpowiedz
@AtlantyQ: Ja w sumie lubię bo to takie najbardziej prostackie połączenie różnych tłustości, ale śmieszy mnie ten zachwyt coroczny i faktycznie jakaś apologetyka tego burgera - w sensie, śmianie się z Burgera Drwala to trochę coś jak śmianie się z papieża. Jest nachalnie czasem reklamowane, dużo osób o tym gada i spuszcza się jak nad ambrozją, zdarzy się też faktycznie ktoś kto twierdzi twierdzi że jak ktoś tego nie lubi
fantazm - @AtlantyQ: Ja w sumie lubię bo to takie najbardziej prostackie połączenie r...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz