Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o #blender BlendyGo 3?
W sieci opinie nie da zbyt pozytywne, z drugiej zaś strony na YT mieli wszystko jak trzeba. To jak, producent wysyła inne te urządzenia czy ki .uj?( ͡º ͜ʖ͡º)
Na allegro kilka tysięcy sprzedanych szt i mało która jest negatywna, co o tym sądzić?
Mam Russell hoobs, ale już nie radzi sobie nawet z mrożonymi owocami, więc rozglądam się za nowym.
#cokupic #kiciochpyta
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@danio_96: Wiem jedynie tyle, ze to jest jeden z produktów, który spamuje mocno programem afiliacyjnym więc ogromna ilość rzeczy w social mediach o nim jest tylko po to, by wcisnąć ludziom link, z którego będą kupować link i z tego dostawać parę groszy więc z tego powodu całkowicie nie polecam sugerować się tym, co mówią o tym w miejscach gdzie można wcisnąć link do tego produktu.
  • Odpowiedz
  • 0
@fuurin Wiem wiem, ale chodzi mi o opinie. Dużo osób twierdzi, że jest problem nawet z rozdrobnieniem płatków owsianych, a na filmikach bez problemu radzi sobie z orzechami, mrożonymi owocami czy nawet lodem :p
  • Odpowiedz
  • 1
@danio_96 i jak, padła decyzja co do zakupu? Też od jakiegoś czasu niosę się z tematem, ale duży rozstrzał w opiniach nie pomaga 🤣
  • Odpowiedz
  • 0
@Devoy Aktualnie mam inne sprawy na głowy, aniżeli blender :)
Z tego o widzę mocno polecany jest Bosch o mocy 900W i chyba go rozważę przy zakupie.
  • Odpowiedz
  • 1
@danio_96 myślałem, że rozglądasz się za bezprzewodowym dlatego pytałem. Jak tak to faktycznie wszelakie przewodowe będą mocniejsze ;)
  • Odpowiedz