Jako, że zwrot na hajs okazał się kompletną szują (co było do przewidzenia) i zachowuje się podobnie jak jego guru z Rodos i lubi usuwać to co napisał to prośba jak ktoś ma screeny jego wpisów tutaj prośba o podesłanie lub umieszczenie ich tutaj. Skontaktowałem się już z KP Susz i będę chciał im podesłać jak to ich były pracownik co był rzekomo mobbingowany i jast taki bez winy wyzywa ludzi w Internecie. Gdzie życzy ludziom kontaktu z betonowymi drzewami, wyzywa od homoseksualistow, obraża użytkowników i ich rodziny. Jak coś macie dawajcie, jestem ciekaw co na to jego były pracodawca. #zwrotnaskarb #zwrotnahajs #gejzpasji #yanek
@widzialapan myślę że niekoniecznie. Bo jak sam ich o coś oskarża, o mobbing i dręczenie, a w Internecie szerzy mowę nienawiści to myślę że mogą wziąć to pod uwagę. Przekonamy się.
@sokol_millennium: Tylko co to da? Lepiej pozbierać te screeny z jego wypowiedzi sugerujących, że ludzie co mu wpłacają to frajerzy którzy na niego tyrają i skleić z tego filmik na yt. Potem zrobimy masowy spam korsirowy by to podpromował. Może jakieś ameby co mu wpłacają wejdą w filmik "Prawdziwa twarz zwrot na skarb" i zrezygnują z rzucania drobniaków małpce.
Zwrot nie grzeszy rozsądkiem i jest zwykłą szumowiną, mendą i leserem to jednak przenosić te rzeczy po za yt, wykop i robić ferment w realu, jakieś donosy, to nie jest dobra droga.
Siema. Sa jakieś strony z których można pobrac muzykę? Coś jak zippyshare? Zakupiłem hobbistycznie konsole DJ i chciałbym zgromadzić jakąś playlistę. Albo może znacie jakiś działający sposób na pobieranie z YT. #mp3 #mp3free #zippy #spotify
#zwrotnaskarb #zwrotnahajs #gejzpasji #yanek
zachowaj jakiś poziom i rigcz