Wpis z mikrobloga

Pracodawca oszukał mnie na 2 wypłaty, sprawa zgłoszona do sądu ale straszy, że ogłosi upadłość i g---o ja i inni zobaczą. Co nie przeszkadza mu brać nowe zlecenia, współpracować jako podwykonawca dla innych agencji. Czy znacie jakieś strony, gdzie mogę kupić boty/ludzi by wystawili mu na wszystkich goworkach i innych podobnych stronach opinie?
#pracbaza #pracait #praca #korposwiat #januszebiznesu
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@HondaCivic: @Fattek Tak tak, ale chcę dodatkowo go ładnie wypozycjonować. Dlatego szukam właśnie możliwości zaspamowania opiniami, nie tylko go ale też głównych firm dla których robi w stylu "Czy praktyka zlecania projektów dla firmy januszex sp.zoo która oszukuje, nie płaci itp..."
  • Odpowiedz
Czy znacie jakieś strony, gdzie mogę kupić boty/ludzi by wystawili mu na wszystkich goworkach i innych podobnych stronach opinie?

Po co boty? Sam możesz mu wystawić opinię, np. na wykop.pl. Czego się boisz? Możesz nawet robić znalezisko.
Jeśli uczciwie opiszesz tę historię to będzie ona miała większy wpływ niż jakieś g---o komentarze wystawione przez boty, które znikną na 2 dzień.
  • Odpowiedz