Aktywne Wpisy

Notakaprawda +161
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +471
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

#xiaomi #odchudzanie #mikrokoksy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzod xiaomi waga jak waga, działa i się nie psuje
@wykopowy_brukselek: teoretycznie tak Jest możliwe określenie trendu, ale dużo zależy od naszej diety.
Jeśli jednego dnia zjesz mniej lub więcej soli to wynik będzie zakłamany. Fajny bajer, ale czy warto
i wiadomo, moze wartosc poczatkowa byla nieprawdziwa i koncowa tez, dla mnie liczylo sie ze z uplywem czasu i zgubionymi kilogramami wartosc ta sie zmniejsza i z 25 procent zeszla na 15 (ktore tez mogly byc oszukane:)
@SaintWykopek: Miałem poprzednią wagę na CR3032, ta jest na baterię AAA, według mnie lepiej. Ta poprzednia szybko wyładowała baterię i nigdy jej w domu nie miałem na podmianę a AAA to ładuję - i to chyba jest
@SaintWykopek: Mam jedynkę i te pomiary (tłuszcz, woda, itp.) trzeba traktować raczej jako wskazówkę, niż konkretne wartości. Jeżeli chodzi o sam pomiar to naprawdę warto, bo jest dokładna i powtarzalna + masz historią zapisów w aplikacji (u mnie Zeep).