Wpis z mikrobloga

Jeżeli w drugiej turze wyborów będzie kandydat PiS i po to ktokolwiek to nie będzie z PiSu ma mój głos i powinien mieć większości, no chyba że chcecie powtórki gdzie dana partia ma większość w sejmie + swojego prezydenta. Bo nie liczę na to że ci koalicjanci platformy będą im coś blokować ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pis #po #wybory #bekazpis
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Badmanek ale ze co? Wybory są tak ułożone, żeby mogli się wymieniać, wygra kandydat PiSu, poblokuje im ustawy, za trzy lata zmieni się rząd i będzie miał jeszcze ponad rok zrobić dobrze nowej władzy
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Badmanek ty mądry jesteś? Co ty bredzisz. Taka opcja nie jest dobra ani dla jednych ani dla drugich a tym bardziej nie dla obywateli
  • Odpowiedz
@kkaq no w sumie się nie dziwię, poziom wypowiedzi sugeruje że nadal głęboka gimbaza xD „nie wiem co było w poprzednich” XD q--a to poczytaj, to nie jest wiedza tajemna XD
  • Odpowiedz
@kkaq To nie wiedziałem, że rozmawiam z kim w wieku 17/21 lat. Skoro sam napisałeś, że nie wiesz co było, to znaczy, że jeszcze życia nie znasz (politycznego ofc) . Pogłosujesz, przekonasz się jak jest i jak dożyjemy, to za kilka lat pogadamy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Badmanek @jadepobiegac czyli sugerujesz że pełna władza po w sejmie i Senacie plus trzaskoski jako prezydent to jest coś dobrego? Lepszego niż jakikolwiek inny prezydent nawet z PiS?
  • Odpowiedz
@kkaq wszystko jest lepsze, niż prezydent z PiS
Edit: prezydenturę Lecha Kaczyńskiego oceniam pozytywnie ale on był tym mądrzejszym z bliźniaków. Dwie Dudy tylko negatywnie
  • Odpowiedz