Aktywne Wpisy

Ka4az +713
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file6172691207891771941
Pobierzwygrywaja je nie twoi wyborcy, tylko tych ktorych podkradniesz
co z tego ze trzaska lubia wyborcy ko, ktorzy i tak by zaglosowali na praktycznie dowolna opcje jaka zaproponuje
Tak jak pisałem kiedyś: jest to przeciwieństwo kacapa
-edukacja
-kultura
-wpływ na świat
źródło: 9265879cbc3f20a20e226126e7b40e6f79c69fd180f74b5b03eafa11bdef135f
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A już pomija absurd, że jak sikorskie nie startuje to wyborca KO zostaje w domu i pozwala aby kandydat PiS zyskiwał przewagę xD No ludzie kochani, nawet propaganda ma swoje granice.
@Variv: wśród standardowych wyborców KO są też standardowi wyborcy PO tacy jak ja. Na PO głosowałem w czasach 3x15% (nie, żebym im wtedy wierzył w realizację, no ale to było typowe "mniejsze zło") i jak tylko zrealizują tamte obietnice wyborcze to zagłosuję na nich ponownie. To plus niska jakość kandydata sprawia, że albo znowu zagłosujęna