Wpis z mikrobloga

Oboje nieudaczników bez kompetencji, sukcesów, umiejętności sztucznie wypromowani przez Sorosów, Gatesów itd wystruganych z tego samego lewackiego drewna xd
Jedyny program to skrajnie lewackie idiotyzmy
Skończy się to tak jak w Stanach a Lewactwo zawyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Cosipi - Oboje nieudaczników bez kompetencji, sukcesów, umiejętności sztucznie wyprom...

źródło: lewaki

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi: a jakie to kompetencje będzie ma nawrowcki? Albo duda? Czy ekspert menzten z doktoratem na 90mstron który 1 jednej ustawy podatkwoej niemumie dobrze napisać?
  • Odpowiedz
Jedyny program to skrajnie lewackie idiotyzmy

@Cosipi: Przecież trzaskowski jest typowym neoliberałem i to jest właśnie jego największa wada. Wbrew temu, co skrajna prawica przekonuje, nie stajesz się lewicowcem, jak nie rzucasz kamieniami w geja, czy dopuszczasz legalną aborcję.
  • Odpowiedz
@Cosipi po tylko pokazalo jakie to sa k---a debile, mogli wziac Sikorskiego typa z historia, to wzieli to co wzieli ....

Jak niechcecie miec tutaj jakiego turbo cyrku gejow w kraju to niestety zostal tylko glos na kandydata pisu ktory tez jest mierny
  • Odpowiedz
@Cosipi: nie mogę patrzec na jego mordę, będę miał w dupie jak przegra wybory, a jestem umiarkowanym lewakiem. Niech sobie julki z instagrama na niego głosują.
  • Odpowiedz
sztucznie wypromowani przez Sorosów, Gatesów itd

@Cosipi: Zarzucasz to Kamali, a jednocześnie za Trumpem otwarcie stoi najbogatszy człowiek w USA i dostał miejsce w administracji rządowej za to xD

Przecież to jest już parodia co się dzieje. Jakby Gates tak latał za Kamalą jak Musk za Trumpem to byście nie nadążali z generowaniem propagandy o lożach panujących nad światem.
  • Odpowiedz
@kodecss: "Jak niechcecie miec tutaj jakiego turbo cyrku gejow w kraju to niestety zostal tylko glos na kandydata pisu ktory tez jest mierny"

Oczywiście to prezydent przygotowuje ustawy. Zwłaszcza te, że do domu każdego pisowca takiego jak @kodecss będzie przydzielony jeden gej.

Ps. "Niestety" głos na kandydata pisu u ciebie był planowany od zawsze. A to już skrajnie antypolska postawa.
  • Odpowiedz