Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +14
Jest nowy sposób na w--------e sąsiada z Teslą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tesle mają Sentry mode czyli coś a'la wideorejestrator uruchamiający się przy wykryciu ruchu. Zazwyczaj przez noc zużywa to 10-15% baterii. Ale jak zaczniesz chodzić dookoła auta to zużyje o wiele więcej bo częściej się uruchamia.
Więc buty w dłoń (znaczy na nogi) i gdy sąsiad stoi na parkingu bez podpiętej ładowarki pospaceruj sobie nocą a rano
Tesle mają Sentry mode czyli coś a'la wideorejestrator uruchamiający się przy wykryciu ruchu. Zazwyczaj przez noc zużywa to 10-15% baterii. Ale jak zaczniesz chodzić dookoła auta to zużyje o wiele więcej bo częściej się uruchamia.
Więc buty w dłoń (znaczy na nogi) i gdy sąsiad stoi na parkingu bez podpiętej ładowarki pospaceruj sobie nocą a rano

ZygmuntJedyny +55
Nienawidzę swojego ciała.
Schudłam #dieta ponad 20kg, noszę rozmiar s, mam BMI 20. Nie ważyłam tak mało chyba od podstawówki. Obiektywnie wiem, że niby powinno być ok, ale dalej czuję się gruba. Brzuch wystaje, mam szerokie biodra. Codziennie rano jak biorę prysznic to mam doła. Najchętniej wycięłabym sobie wszystko.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Niektórzy po prostu mają taką budowę,.szczególnie kobiety często mają naturalnie fałdkę w tym miejscu, i ta dodatkowa tkanka ma za zadanie chronić macicę w przypadku ciąży. Jedyna metoda to chudnąć, chudnąć, chudnąć aż % tłuszczu w ciele będzie tak mały że I ta faldka zniknie albo po prostu zaakceptować i pokochać swoje ciało.
Niestety już dawno udowodniono, że
@cybulion: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: ideal perfekt
PobierzSama czuję się komfortowo przy BMI 17, utrzymuję je od wielu lat (po latach męczenia się z ED). Obiektywnie wiem, że przy BMI 20 też byłabym szczupła, ale bardziej
Z perspektywy fetyszysty. Woleć kobiety z niezdrową wagą to tak jak lubić laski jeżdżące na wózku.
Nie ma w tym nic złego ale nie jest to normalne.
Pięknie się dałaś sformatować - nie ma dla ciebie ratunku. Miałaś pewnie spoko kobieca figurę a teraz przypominasz szkielet.
Powodzenia w niszczeniu swojego ciała (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@mirko_anonim: Po pierwsze to zastanów się, czy to jeszcze jest tłuszcz, czy po prostu masz słabą postawę, np. lordozę i przez to brzuch wystaje.
Tą dietę łączyłaś z jakimś sportem, siłownią, czy to było po prostu głodzenie się?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero