Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: to chyba bardziej kolejka żeby sobie pomalować restauracje albo dostać jakieś gifty albo z ciekawości co zrobili a nie po samą kanapkę bo w innych macach też jest i nie ma kolejki
  • Odpowiedz
  • 82
@WielkiNos: ja ostatnio po kołhozie, diabelnie głodny, stwierdziłem że jadę do maka (pierwszy raz w tym roku) i podjeżdżam, a tam wielki tłum ludzi. Pomyślałem że prawdopodobnie mak zyskał na popularności i stąd te kolejki xD Potem się okazało że to był pierwszy dzień tej z------j bułki xDD Ich marketingowcy powinni dostać p--------y medal za to nakręcenie hajpu. Prawie jak żeberkowa afera w USA gdzie mcdonald wrzucał do oferty McRibbs
  • Odpowiedz
  • 41
@MirekStarowykopowy wożąc ludzi autobusem i obserwując ich przewidywalne zachowania to też to mówię, że ludzie to NPC wiem, że młody npc nienacisnie guzika przed tylko jak stanę na przystanku i mam ruszać to sobie przypomni. Tak samo jak npc nie wciśnie guzika ma żądanie to wiem, że przyjdzie na mnie krzyczeć i mówić, że to moja wina. Ogólnie ludzie są mocno przewidywalni.
  • Odpowiedz
@Ravau23: zwykle czepialstwo, jak stoją i nie narzekają to może po prostu zabijają czas, socjalizując się? Nie robią nic głupszego niż my, siedząc na wykopie.
  • Odpowiedz
Ogólnie ludzie są mocno przewidywalni.

@Lardor: Są przewidywalni w typowych sytuacjach. Pooglądaj sobie filmiki z nowojorskiego metra, szybko stwierdzisz, że ta przewidywalność polskich pasażerów to w sumie dobra rzecz.
  • Odpowiedz