Wpis z mikrobloga

Jaka jest wasza najlepsza potrawa/danie które możecie jeść praktycznie o każdej porze dnia i kilka dni po sobie?
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@nekoenjoyer nigdy nie jadłem. Sam też raczej nie mam zamiaru robić. Spróbuję będąc w Polsce. Nie chcę się zrazić jak mi się nie uda ;)

@YouGotThis10 ten klasyk robię od 12 lat. Zawsze smaczny, ale niestety nie potrafię tego robić w mniejszej ilości niż 2kg ( ͡º
  • Odpowiedz
@kureci_paratko: Ciasto metrowiec. Jestem świadoma, że nie powinno się tak odżywiać, ale gdy widzę to ciasto to mi o--------a i dostaje porażenia mózgowego, kiedyś owaliłam dwa takie sama w jeden dzień, a potem cały dzień mnie mdliło z przejedzenia, i kilka dni odchorowywałam.
  • Odpowiedz
  • 0
@edantes

@kureci_paratko: z takich, które sam robię to chyba pad thai albo makaron z szynką parmeńską w sosie z mleka kokosowego

Ja się nigdy nie odważyłem użyć mleka kokosowego. Nie smakuje mi. Wiem, że w połączeniu z pozostałymi składnikami i przyprawami zmieni smak, ale... Chyba to moja niechęć do kokosów i tego, że ich nie lubię. Lubisz azjatycką kuchnie? Ja raczej niż pad thai preferowałem kung pao.
  • Odpowiedz