Wpis z mikrobloga

witam czy można dzielić konto tradingview z innymi osobami i będzie to wszystko śmigało bez problemów i konsekwencji ?
#gielda #tradingview
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Ghost2: bez płatnego konta nie ma sensu używać tradingview, max 2 idicators, mało co ci to da. Wiadomo jak jesteś kotem w tych sprawach to nie potrzebujesz nic oprócz wykresu i informacji branżowych , ale po co sobie utrudniać życie, a im więcej informacji tym lepiej. Po prostu ułatwia ci to trading giełdowy. i automatyzuje w pewien sposób twoje czytanie chart'ów((mówie o indicatorach i skrtyptach) których limit w darmowej wersji
  • Odpowiedz
  • 0
@Ghost2: mówie to jako totalny noob który jakoś sobie radził i uzbierał niezły kapitał bez tego wszystkiego, ale po popełnieniu paru błędów przez, które mogłem więcej zarobić jak i przez zebrany kapitał zabrałem się za to bardziej profesionalnie i lepiej przygotowany. Mam znajomego który też obraca na giełdzie ale, raczej szkoda mu wydać tyle kasy na konto i na rózne skrypty i stąd moje pytanie odnośnie dzielenia konta. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 0
@Ghost2: dodatkowe wskaźniki które tworzy skrypt które oszczędzają sporo czasu jak i ułatwiają bądz nawet pokażą ci co bez nich ciężej bedzie zauważyć takie quality of life
  • Odpowiedz