Wpis z mikrobloga

Wytrzymalem bez chlania 5 dni, wlasnie jedzie kurier z 8 despami #przegryw #alkoholizm
Najgorzej, ze chcialbym pic, ale chudnac, a to nie idzie w parze...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@xiv7: po 2 mg xanaxu wyluzowalo mnie na tyle, ze zamowilem kuriera z alko, a po alko bede musial zawalic pewnie, a pozniej zbijac alko.. jestem nikim i niewazne czy zarabiam 30 czy 100 tys zl, staram sie ciagle podrozowac po swiecie, by wlasnie byc od tego jak najdalej. Tymczasem Ukraina, gdzie 20 letni koniak kosztuje 20 zl albo Cypr gdzie wino jest po 10 zl czy USA gdzie w
  • Odpowiedz
@Darten: chyba przez takich jak wy lekarze nie chcą sprzedawać benzo, po co bierzesz tak pod korek że prawie śpisz? Nie wiem jaka jest twoją historia ale jeśli do 2mg doszedłeś np w miesiąc no to nie rozumiem ludzi którzy od razu ładują poza korek i im tolerancja rośnie w tydzień na wiadra, mi benzo starczyło na 3 miechy w racjonalnych dawkach i się nie uzależniłem a działało i tak
  • Odpowiedz
  • 0
@xiv7 mój kochany, mam doraźnie xanax i 10 mg codziennie relanium, bo przez wiele lat byłem uzależniony od clonow i lora, ale zszedłem z tych gowien do brania doraźnego xanaxu i relanium jako dawka podtrzymująca, naprawdę nie ucz ojca dzieci robić
  • Odpowiedz
@Darten: no głównie chodzi mi o to że jak testowałem ile xanaxu, alpry brać to po prostu przy zbyt dużej dawce usypiałem, dlatego nie rozumiem fenomenu uzależniania się od tego, brałem inne benzo to jak mówiłem 3 miesiące dzień w dzień dało się ogarnąć żeby nie przekroczyć ulotkowych dawek
  • Odpowiedz
@Darten: tak, ale jak już dłubiemy w tym to gorszy jest Zolpidem - 2-3h, po nim zacząłem dostawać nerwówki jak schodził, a jak Alpra schodziła to doła, polecam Bromazepam, rzadko wspominamy a działa kilkanaście godzin
  • Odpowiedz