Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +24
Libki tworzą ludziom takie warunki życia a potem się dziwią, że na PIS głosują
#bekazlibka #antykapitalizm
#bekazlibka #antykapitalizm

źródło: GhLLeCGXQAAjwxd
Pobierz
wszystkogra +5
Jestem wręcz pewny, że moja dziewczyna chcę mi zrobić niespodziankę i zapłaciła za noclegi na tygodniowy pobyt w górach bez mojej wiedzy. A uczulałem ją, że narazie nie będę w stanie pojechać na wakacje, bo wykańczam mieszkanie i krucho z kasą. Dlaczego one robią zawsze na przekór? Ogólnie fajnie, ale jak mam zareagować skoro prosiłem że przynajmniej do jesieni będę miał lipę z kasą i nie będzie mnie stać na takie wyjazdy
#neet #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Wyznawcy tego hasła z własnej woli odsuwają się od kobiet. Bezrobotny, na utrzymaniu rodziców lub na rencie jest mocno odpychający
Choć sam należę do tych co za rękę nie trzymają, to jednak pracuję, to już samo w sobie daje jakąś satysfakcję i pewność siebie(to drugie ważne dla kobiet). Plus mogę sobie pozwolić na jakieś zakupy dla siebie. Jakaś gra,
Beta bankomat, prawik, as też nie rucha - a więc nieruchający też pracuje
Co ma piernik do wiatraka? (s--s do pracy)
Czy to jakaś dobrze ubrana wymówka, aby zasłonić prawdziwy powód?
Skoro tak bardzo chcesz r----ć, a żadna cię nie chce wpuścić za to jaki jesteś, to zarób i uderzaj na #
A mnie dziwki nie bawią, bo muszę czuć, że ktoś mnie chce
@NotYetDefined: państwowe ministerstwo jest częścią społeczeństwa
@NotYetDefined: powiedz to ludziom z fobią społeczną, którzy nie mogą funkcjonować przez to, że funkcjonowanie wymaga stresogennych interakcji społecznych
@FriendLive: ja to rozumiem, choroby cywilizacyjne, ale ... skoro chłop żyje, to pewnie dlatego, że społeczeństwo oferuje przeróżne jedzenie, którym się żywi, by przetrwać i pisze to z urządzenia, które nie zostałoby wyprodukowane gdyby nie czyjś pomysł, wkład, zasoby i można generalnie pomyśleć o wszystkich udogodnieniach, dobrobycie, komforcie, luksusie które istnieją właśnie