Wpis z mikrobloga

@realizm jedno może być efektem drugiego, tak samo i jedno może być przyczyną drugiego. W każdym razie uznając że nie rucha to nie pracuje szkodzi przede wszystkim sobie i najbliższym ¯_(ツ)

Choć sam należę do tych co za rękę nie trzymają, to jednak pracuję, to już samo w sobie daje jakąś satysfakcję i pewność siebie(to drugie ważne dla kobiet). Plus mogę sobie pozwolić na jakieś zakupy dla siebie. Jakaś gra,
  • Odpowiedz
@realizm: z jednej strony racjonalne podejście, bo jak pracujesz za najniższą stawkę, to wtedy ciebie ruchają, ale FHS
Beta bankomat, prawik, as też nie rucha - a więc nieruchający też pracuje
Co ma piernik do wiatraka? (s--s do pracy)
Czy to jakaś dobrze ubrana wymówka, aby zasłonić prawdziwy powód?
Skoro tak bardzo chcesz r----ć, a żadna cię nie chce wpuścić za to jaki jesteś, to zarób i uderzaj na #
  • Odpowiedz
  • 0
@NotYetDefined piernik do wiatraka ma to, że jak społeczeństwo nie ma ci nic do zaoferowania to ty nie będziesz chciał na to społeczeństwo robić.

A mnie dziwki nie bawią, bo muszę czuć, że ktoś mnie chce
  • Odpowiedz
to oferuje ci państwowe ministerstwo, a nie społeczeństwo

@NotYetDefined: państwowe ministerstwo jest częścią społeczeństwa

społeczeństwo, dzięki któremu możesz funkcjonować

@NotYetDefined: powiedz to ludziom z fobią społeczną, którzy nie mogą funkcjonować przez to, że funkcjonowanie wymaga stresogennych interakcji społecznych
  • Odpowiedz
powiedz to ludziom z fobią społeczną, którzy nie mogą funkcjonować przez to, że funkcjonowanie wymaga stresogennych interakcji społecznych

@FriendLive: ja to rozumiem, choroby cywilizacyjne, ale ... skoro chłop żyje, to pewnie dlatego, że społeczeństwo oferuje przeróżne jedzenie, którym się żywi, by przetrwać i pisze to z urządzenia, które nie zostałoby wyprodukowane gdyby nie czyjś pomysł, wkład, zasoby i można generalnie pomyśleć o wszystkich udogodnieniach, dobrobycie, komforcie, luksusie które istnieją właśnie
  • Odpowiedz