Aktywne Wpisy
ZdzislawRotterdam +137
Pamiętajcie ze jak widzimy taki widok to dzwonimy na policję, a jak krzywo jedzie to mówimy ze prawdopodobnie jest pijany i odrazu są na sygnale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000059239
Pobierz
fernir88 +25
To my mężczyżni budujemy ten świat. #p0lka to tylko na stanowisko managerskie by chciała XD A gdyby nie faceci to prawda jest taka, że by sobie palcem do d--y nie trafiły. Ile kobiet buduje domy? Ile wywozi śmieci? I tak dalej...

sprzedaje furke, wiec szybkie 3 pytanka bo dawno tego nie robilem XD
1. Furka ma gaz, oprocz swiadectwa homologacji i ksiazeczki serwisowej potrzebuje kupujacemu dac fakture za zalozenie gazu?
2. Polisa OC, mam z mubi i polise na mailu - raczej trzeba przekazac drukniętą polisę?
3. Polisa byla na raty, druga rata (+-900) oplacona w pazdzierniku, OC do kwietnia - jesli chlop wypowie umowe i zmieni polise, przysluguje mi jakikolwiek zwrot z tego?
pozderki i milego
#samochody #oc #ubezpieczenie #pytanie
2. Nie trzeba, policja już nie pyta nawet o to, sami sobie sprawdzają po rejestracji
3. Tutaj nie wiem.
Gratis: zgłoszenie sprzedaży ogarniesz przez internet przez profil zaufany i na stronie ubezpieczyciela
@M1r3cz3k: tak, powinni ci zwrócić ale raczej mało kto rezygnuje z przejętego OC