Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +62
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +24
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

#studia #matura
Mój pustawy łeb ma zagwostkę na temat studiów. Piszę maturę, w maju po latach nauki (23lvl here) i chciałbym studiować ekonomie bądź zarządzanie. Sęk, w tym, że nie jestem orłem z matmy i tak, jak z podstawą sobie poradzę to z rozszerzenia wątpie, że dam radę. Zwłaszcza, że do egzaminu pół roku, czyli dla mnie za mało, bo nigdy z tym rozszerzeniem obyty nie byłem. Na ratunek przychodzi fakt, że uczelnia na którą chcę się dostać punktuje też takie przedmioty, jak: geografia, wos, historia. Wziąłbym gegre, bo uważam, że w pół roku jest do zrobienia, chociaż na te 50-60%. Tylko tutaj pojawia się najważniejsza kwestia, która nie daje mi spokoju, mianowicie:
Czy bez rozszerzonej matematyki poradzę sobie na takim kierunku, jak ekonomia bądź zarządzanie? Czy jednak umiejętności z rozszerzonej matmy to jest musthave, żeby dać sobie radę na takich studiach?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: wątpię, to jak pchanie się w mechanikę bez znajomości matmy ale myślę że warto spróbować, a nóż się uda i w pierwszym i podczas studiów się przyuczysz matmy na tyle że uda ci się je skończyć
@mirko_anonim: Nie widzę powodu dlaczego miałbyś nie dać rady.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi