Aktywne Wpisy
kuba2403772 +293
#kredythipoteczny #kredyt #ing #chwalesie
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Chicoxxx66 +72
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Wychodzę na rower w pochmurny dzień, na termometrze 0 stopni - ooo, całkiem znośnie, da radę jechać.
Wstaję rano do roboty, jeszcze ciemno, 3 stopnie na plusie - o gurwa, jak zimno, zamaaarzne!
O co w tym chodzi?!
#rower #jesien #zima
1) temperatura odczuwalna może być inna. Wyższa wilgotność sprawia że czujemy się cieplej.
2) może idziesz biegać kiedy akurat masz więcej energii niż zwykle?
@PanBulibu: a próbowałeś kiedyś wstać do roboty i ubrać się w zimowe bibbsy, koszulkę termo, kurtkę przeciwwiatrową, komin na uszy, rękawice zimowe? :D albo pojechać do pracy rowerem? :)
Spróbuj wykonać jakieś szybkie ćwiczenia