Wpis z mikrobloga

#

@czasnawybory666: dlaczego oczekujesz od konfiarzy że zagłosują na ultralewaaka ? Dokonali złego wyboru jak widać, na Sikorskiego może część by zagłosowała. Jak będzie Trzaskowski z Nawrockim w drugiej turze to najprawdopodobniej sma nie pójdę wogole na wybory
  • Odpowiedz
@czasnawybory666 nie wiem czemu masz ból d--y ze ktos nie chce zagłosować tak jak ty oczekujesz. Demokracja jest przecież. Jakby tusk chciał podebrać elektorat bliżej prawej strony to by nie wystawił trzaskowskiego z najbardziej lewicowego skrzydła.
To wszystko teatr dla gojów. Nie potrzebnie się unosisz
  • Odpowiedz
@Jariii Mentzen się cieszy bo na nazwisku mógł wypromować swoją kancelarie prawną, a przy okazji otworzył jeszcze bar z własnym piwem.
Dla wszystkich obrońców Mentzena, jego biznes przynosi zyski przez to, że on stał się popularny, a nie odwrotnie. Nie różni się to niczym od lodów ekipy od Friza czy energetyków buddy.
  • Odpowiedz
@jakacper: Zapomniał tylko wspomnieć skąd wziął pieniądze na kancelarie skoro nie miał nic po bankructwie kantoru. O dziwnych związkach z adwokatami od Ziobry tylko wspomnę, bo zaraz potem ta jego kancelaria zaczęła rozlicza SSP. Czemu SSP są rozliczane przez małą kancelarie skoro mają własne działy prawne i skarbowe? I takich pytań można mnożyć.
  • Odpowiedz
Skąd bierzecie towar?

@CODER_BEST: merytorycznie w c--j... Ja to np. pamiętam, pamietam jak po LPR krzysiu z dlugami i komornikiem na karku zorganizował zbiórkę na chorą kobietę i "omyłkowo" przelal kase ze zbiórki na zajęte konto. XD
  • Odpowiedz
Ale to jest żałosne że konfiarze serio poprą pisowca przeciwko trzaskowskiemu. Jak wygra pisowiec to doskonale wiecie że za 3 lata pis wróci i w rok wam zrobi speedrun białorusi xDDD

@czasnawybory666: Może i wróci, ale nie sam. Z Konfederacją. A wtedy lepiej mieć prezydenta z PIS niż z PO, bo to daje większą szansę na realizację postulatów Konfederacji. Proste. Poza tym będzie blokowana skrajnie lewicowa agenda. Na razie więc
  • Odpowiedz
Na razie więc nie mam powodów, żeby nie zagłosować na Nawrockiego w drugiej turze. Trzaskowski oznacza drogę zachodu, czyli przestępczość, bezdomność, narkomanię, cenzurę, masową imigrację z Azji i Afryki, seksualizację dzieci, tworzenie komunistycznego superpaństwa europejskiego i brutalne niszczenie wszelkich przejawów patriotyzmu, naszej narodowości, kultury i religii na rzecz lewicowego multi-kulturalizmu.

@Jah00: Powtarzasz jak leming bzdury. Seksualizowanie dzieci to miałeś za PiS, kiedy to kryto p-------w, o ile byli powiązani z
  • Odpowiedz
Powtarzasz jak leming bzdury.

@Filipterka25: Ale ja tu sobie nic nie wymyślam. To wszystko istnieje już na zachodzie i jest wynikiem polityki prowadzonej przez ideologicznych kolegów Trzaskowskiego. Każdy sobie może tam pojechać i sam się przekonać czym się różni życie tam od życia u nas, a także każdy może sobie poczytać statystyki i opisy tamtejszej rzeczywistości. Nikt się więc na twoje kłamstwa nie nabierze.
  • Odpowiedz