Ale to jest żałosne że konfiarze serio poprą pisowca przeciwko trzaskowskiemu. Jak wygra pisowiec to doskonale wiecie że za 3 lata pis wróci i w rok wam zrobi speedrun białorusi xDDD
@czasnawybory666: ale bosakowi na tym zależy, jemu sie marzy przejecie konfy przez PiS. Skacze po partiach od poczatku, byle by przy korycie zostac bo to j----y nierób i nieuk.
@czasnawybory666: dlaczego oczekujesz od konfiarzy że zagłosują na ultralewaaka ? Dokonali złego wyboru jak widać, na Sikorskiego może część by zagłosowała. Jak będzie Trzaskowski z Nawrockim w drugiej turze to najprawdopodobniej sma nie pójdę wogole na wybory
@czasnawybory666 nie wiem czemu masz ból d--y ze ktos nie chce zagłosować tak jak ty oczekujesz. Demokracja jest przecież. Jakby tusk chciał podebrać elektorat bliżej prawej strony to by nie wystawił trzaskowskiego z najbardziej lewicowego skrzydła. To wszystko teatr dla gojów. Nie potrzebnie się unosisz
@czasnawybory666: W poprzednich wyborach jako wyborca Bosaka w drugiej turze głosowałem na Trzaskowskiego. Ale tym razem, z ciężkim sercem, zagłosowałbym na kandydata PiSSu.
@Jariii Mentzen się cieszy bo na nazwisku mógł wypromować swoją kancelarie prawną, a przy okazji otworzył jeszcze bar z własnym piwem. Dla wszystkich obrońców Mentzena, jego biznes przynosi zyski przez to, że on stał się popularny, a nie odwrotnie. Nie różni się to niczym od lodów ekipy od Friza czy energetyków buddy.
@jakacper: Zapomniał tylko wspomnieć skąd wziął pieniądze na kancelarie skoro nie miał nic po bankructwie kantoru. O dziwnych związkach z adwokatami od Ziobry tylko wspomnę, bo zaraz potem ta jego kancelaria zaczęła rozlicza SSP. Czemu SSP są rozliczane przez małą kancelarie skoro mają własne działy prawne i skarbowe? I takich pytań można mnożyć.
@CODER_BEST: merytorycznie w c--j... Ja to np. pamiętam, pamietam jak po LPR krzysiu z dlugami i komornikiem na karku zorganizował zbiórkę na chorą kobietę i "omyłkowo" przelal kase ze zbiórki na zajęte konto. XD
@czasnawybory666 Trzaskowski to ostatnia osoba na którą oddałbym glos. Jek PO mogło tak z----ć... Przez 4 lata nie potrafili znalezc kandydata ktory nie jest rozpoznawany jako nieudacznik?
Ale to jest żałosne że konfiarze serio poprą pisowca przeciwko trzaskowskiemu. Jak wygra pisowiec to doskonale wiecie że za 3 lata pis wróci i w rok wam zrobi speedrun białorusi xDDD
@czasnawybory666: Może i wróci, ale nie sam. Z Konfederacją. A wtedy lepiej mieć prezydenta z PIS niż z PO, bo to daje większą szansę na realizację postulatów Konfederacji. Proste. Poza tym będzie blokowana skrajnie lewicowa agenda. Na razie więc
Na razie więc nie mam powodów, żeby nie zagłosować na Nawrockiego w drugiej turze. Trzaskowski oznacza drogę zachodu, czyli przestępczość, bezdomność, narkomanię, cenzurę, masową imigrację z Azji i Afryki, seksualizację dzieci, tworzenie komunistycznego superpaństwa europejskiego i brutalne niszczenie wszelkich przejawów patriotyzmu, naszej narodowości, kultury i religii na rzecz lewicowego multi-kulturalizmu.
@Jah00: Powtarzasz jak leming bzdury. Seksualizowanie dzieci to miałeś za PiS, kiedy to kryto p-------w, o ile byli powiązani z
@Filipterka25: Ale ja tu sobie nic nie wymyślam. To wszystko istnieje już na zachodzie i jest wynikiem polityki prowadzonej przez ideologicznych kolegów Trzaskowskiego. Każdy sobie może tam pojechać i sam się przekonać czym się różni życie tam od życia u nas, a także każdy może sobie poczytać statystyki i opisy tamtejszej rzeczywistości. Nikt się więc na twoje kłamstwa nie nabierze.
#polityka #wybory #konfederacja #bekazlewactwa
@czasnawybory666: dlaczego oczekujesz od konfiarzy że zagłosują na ultralewaaka ? Dokonali złego wyboru jak widać, na Sikorskiego może część by zagłosowała. Jak będzie Trzaskowski z Nawrockim w drugiej turze to najprawdopodobniej sma nie pójdę wogole na wybory
To wszystko teatr dla gojów. Nie potrzebnie się unosisz
Dla wszystkich obrońców Mentzena, jego biznes przynosi zyski przez to, że on stał się popularny, a nie odwrotnie. Nie różni się to niczym od lodów ekipy od Friza czy energetyków buddy.
@CODER_BEST: merytorycznie w c--j... Ja to np. pamiętam, pamietam jak po LPR krzysiu z dlugami i komornikiem na karku zorganizował zbiórkę na chorą kobietę i "omyłkowo" przelal kase ze zbiórki na zajęte konto. XD
Przez 4 lata nie potrafili znalezc kandydata ktory nie jest rozpoznawany jako nieudacznik?
@czasnawybory666: Może i wróci, ale nie sam. Z Konfederacją. A wtedy lepiej mieć prezydenta z PIS niż z PO, bo to daje większą szansę na realizację postulatów Konfederacji. Proste. Poza tym będzie blokowana skrajnie lewicowa agenda. Na razie więc
@Jah00: Powtarzasz jak leming bzdury. Seksualizowanie dzieci to miałeś za PiS, kiedy to kryto p-------w, o ile byli powiązani z
@Filipterka25: Ale ja tu sobie nic nie wymyślam. To wszystko istnieje już na zachodzie i jest wynikiem polityki prowadzonej przez ideologicznych kolegów Trzaskowskiego. Każdy sobie może tam pojechać i sam się przekonać czym się różni życie tam od życia u nas, a także każdy może sobie poczytać statystyki i opisy tamtejszej rzeczywistości. Nikt się więc na twoje kłamstwa nie nabierze.
@Jah00: cechą lemingów jest brak kreatywności i powtarzanie bzdur za pseudoautorytetami