Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +98
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
PiotrFr +36
#chwalesie #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Intzelozky: jak wychowam go w taki sposób, by pisał takie głupoty w internecie to uznam, że przegrałem jako ojciec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@murdoc: szczerze nie sprawdzałem, pasowało nam znaczeniowo + że mieszkamy w UK Bożydar niestety nie gra ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mirek_januszy: stary, google, agencje, rządy i inni Cię obserwują 24/7
Serio mam większe zaufanie do mirków-spierdoxów niż do nich ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Czy też w ogóle być wykorzystane jakoś w reklamie, na jakieś stronie