Wpis z mikrobloga

#roborock #robotsprzatajacy #odkurzacz #xiaomi #dreame
Szukam płynu do podłóg, który nadaje się do Roborock Qrevo MaxV. Podobno trzeba używać oryginał, bo jak się coś zepsuje to serwisant liże płytkę i jak nie wyczuje smaku ich płynu to odrzuca reklamację. Cena oryginału wyrywa z butów, kiedyś był taki OMO Roborock ale nigdzie nie jest dostępny.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vanderwill Ja przez prawie 1.5 roku używałem tego ze screena. Niestety jakoś właśnie po tych 1.5 roku przestał odkurzacz mopować. Zakup na allegro, więc zakładam dyskusję, a tam info od sprzedawcy, że mamy przesłać na serwis w celu sprawdzenia. Diagnoza - zapchane kanaliki doprowadzając wodę i wykryty ten właśnie płyn :) Reklamacja odrzucona, ALE w ramach proklienckiego podejścia wyczyścili mi te kanaliki gratis. Od tej pory używam już tylko czystej wody,
dawid110d - @Vanderwill Ja przez prawie 1.5 roku używałem tego ze screena. Niestety j...

źródło: temp_file1949599477620337781

Pobierz
  • Odpowiedz
@dawid110d No ja właśnie w S5Max używałem zawsze Blue Star, jego zapach i działanie dla mnie mega na plus. Kanaliki się zapychały ale sam je czyściłem, w nim akurat jest łatwo. Tylko nie bardzo widzę winę płynu, raczej stawiam na wodę którą ma sporo kamienia, teraz do nowego leje przefiltrowaną. Cena oryginalnego płynu to zwykły skok na kasę.
  • Odpowiedz