Wpis z mikrobloga

Tuskowe trolle się wiją i miotają, wyzywają wyborców konfederacji, bo jest weekend i jeszcze im skrypt nie przyszedł co mają robić. W poniedziałek ktoś dojdzie do wniosku, że warto zawalczyć w 2 turze o wyborców Mentzena i będzie klasyczne "ej, chcecie coś z Avonu?"
Dla przypomnienia - prawie połowa wyborców Bosaka zagłosowała na Trzaska w poprzednich wyborach.

#polityka #wybory #konfederacja #bekazlewactwa
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZaskroniecPapierzasty: 48.5% zagłosowało na goscia ktory jest podnóżkiem kaczynskiego fundujac nam kolejne 4 lata tej błazenady. Teraz zrobia to samo a pozniej bedzie zla unia zły Tusk bo nic nie robi... Logika kucy mnie przeraża. Bosak to d--a wołowa ze nie poparł jasno trzaska ale jemu zalezy tylko by byc przy korycie, wielokrotnie to udowadniał.
  • Odpowiedz
@Jariii: no to sie pomyliłem, ale patrząc na mocno lewicowe odchylenie Trzaskowskiego jak na standardy PO, to i tak wydaje mi sie że jak na środowisko Konfiarskie to i tak dużo głosów ugrał wtedy.
  • Odpowiedz
Na Czajkę głosowało 48%, a na Dudu 52%. Średnia dla wyborców to 49-51% a więc poniżej średniej. ¯\(ツ)/¯

@Jariii: ale ty jesteś pocieszny xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@ZaskroniecPapierzasty: Dobrze, dobrze. Niech neuropki wracają i rzucają jadem bo tylko to potrafią. Potem przyjdzie wielkie zaskoczenie czemu warszawska ekipa znowu przegrała wybory, tylko tym razem to będzie jeszcze większe upokorzenie przegrać nie z Dudą, ale z kimś pokroju Czarnek albo Nawrocki xD
  • Odpowiedz
Bosak to d--a wołowa ze nie poparł jasno trzaska ale jemu zalezy tylko by byc przy korycie, wielokrotnie to udowadniał.

@BoskiPrototyp:

Z punktu widzenia partii antysystemowej oficjalnie popieranie jakiegokolwiek kandydata w drugiej turze byłoby idiotyzmem.

Druga sprawa, że Trzaskowski reprezentuje lewicowe skrzydło PO więc Bosakowi średnio z nim po drodze.
  • Odpowiedz