Aktywne Wpisy
karol-kowalski09 +1770
Potrzebuje pomocy internautow. W jednym z osrodkow zmasakrowali mi zone podczas kolonoskopi. Pomimo ze odmowila badania bo znieczulenie nie dziala nadal to robili na siłę. Tak mocno krzyczala ze pomimo ze umiescili glosnik z muzyka na korytarzu bylo to slychac. Sliowo przerwalem badanie. Zona wyladowala w szpitalu psychiatrycznym po tym badaniu i również na oddziale chirurgicznym z powiklaniami. Nie jest to jedyny przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka która nogami broniła
kochamajfony +1278
Tak se przeglądam główną i mirko
W zasadzie wszystko oparte jest na nienawiści. Nienawiść do psów, do fajerwerków, do deweloperów, do Polski, Ukrainy, Rosji, lewakow, prawakow, konfederatów, p0lek, Polaków i mógłbym tak wymienić jeszcze długo
W zasadzie wszystko oparte jest na nienawiści. Nienawiść do psów, do fajerwerków, do deweloperów, do Polski, Ukrainy, Rosji, lewakow, prawakow, konfederatów, p0lek, Polaków i mógłbym tak wymienić jeszcze długo
Sam wolałem Sikorskiego, ale te fikoły konfiaczkow, że oni by na niego zagłosowali w drugiej turze, to mnie rozwalają xD i tak byście oddali głos na pisowca
Ja tu nic o dupiarzu nie wspominam xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@gejuszmapkt - to oczywiste, KO nie może mieć pełnej władzy bo zniszczy ten kraj kompletnie.
Pod warunkiem, że kandydat Konfederacji nie wygra :D
@gejuszmapkt: ale fantazje
O czym ty w ogóle piszesz?