Aktywne Wpisy
nowszyja +293
Czaicie, że część społeczeństwa tak bardzo nie ma co ze sobą zrobić po pracy, że wolny czas spędza na łażeniu za psem i czekaniu aż się zesra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi

mroz3 +121

I jeszcze dodałbym, że w każdej chwili mogę zmienić miejsce zamieszkania jak coś mi nie będzie pasowało. Czy to nowe osiedle czy to nowe miasto. Nie wiadomo czy nie będzie wojny w Polsce za 10/15 lat, a w takiej sytuacji mając pieniądze na koncie po prostu uciekasz z kraju i prowadzisz nowe życie gdzie indziej.
Coś byście dodali? Pomysł brzmi trochę absurdalnie, ale jestem ciekaw co o tym sądzicie #nieruchomosci
Idź na tiry albo
Przez kilkanaście lat to setki tysięcy w plecy. Minie kilkanaście lat i zrobi sie kilkadziesiąt bo jak sam zauważyłeś, nigdy nie będzie Twoje.
Chyba, że mental to tylko PlayStation to rzeczywiście
Hajs hajsem, ale to nie jest długofalowo do utrzymania. Bardziej jako dorobić się na szybko do tego na czym Ci zależy i wyj3bane
Takie zapi3rdalanie dla kasy ale bez celu po co ta kasa nie ma sensu. Bo do tej pory to ten hajs potrzebowałem na coś.
Możesz chcieć
Chce tylko spokój, PlayStation i tyle, nie kalkuluje ile straci najmując kilkanaście lat.
A wy o tirach