Aktywne Wpisy

max-stropek +27
Cześć Wykopowicze,
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏

jarzynka +59
#modameska Pamiętajcie!

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
Pobierz
Co sądzicie o perfumach: Black Opium? Myślę o wrzuceniu ich do prezentu na święta, natomiast zastanawiam się, czy w tej półce cenowej jest coś jeszcze wartego sprawdzenia? Ciężko mi stwierdzić, jaki gust perfumowy ma moja różowa, bo kompletnie się na tym nie znam xD
#prezenty #moda #opium #douglas #sephora #notino
źródło: image
PobierzMusze skoczyć do Douglasa i powąchać, pewnie zadecyduje sam a potem sie okażę, że mam inny gust XD
Libre znowu ma dużo lavendy przez co mogą wybrzmiewać męsko ogólnie perfum się w ciemno nie kupuje
Chyba że kupisz owocowe perfumy bez wyrazu jak viva la juicy juicy couture (chłopy je lubią )
No i właśnie chłop widzi jak to się wybiera perfumy w ciemno mnie od my way szarpie na wymioty bo nie lubię tuberozy pachnie mi guma balonowa
Nie kupuj w ciemno bo jeden może kochać ten zapach a inny się od niego zrzyagac
(Zawsze jak latamy na jakieś city breaki, to wącha coś na strefie bezcłowej, ale jestem debilem i kompletnie nie pamiętam, na jakie perfumy zwróciła uwagę (╯︵╰,))
Wiem, że moja siostra dostała kiedyś Opium i one chyba się całkiem jej podobały, więc może po prostu nawiąże, "A te ma chyba moja siostra - ładna butelka, co sądzisz" XD Moze sie nie domyśli :v
No oczywiście że nie marnuj kasy na darmo , weź ją i niech sobie
@Yakooo: to zobacz co ma na półce i wrzuć ta tag łatwiej będzie dobrać. Same Opium jest ładne - mi się podoba ale tylko na kimś. Niestety różowy pieprz na otwarciu mnie wykańcza :(