Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowepaski, które znają się na #perfumy

Co sądzicie o perfumach: Black Opium? Myślę o wrzuceniu ich do prezentu na święta, natomiast zastanawiam się, czy w tej półce cenowej jest coś jeszcze wartego sprawdzenia? Ciężko mi stwierdzić, jaki gust perfumowy ma moja różowa, bo kompletnie się na tym nie znam xD

#prezenty #moda #opium #douglas #sephora #notino
Yakooo - Pytanie do #rozowepaski, które znają się na #perfumy

Co sądzicie o perfumac...

źródło: image

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yakooo zależy czy twoja dziewczyna jest karyna czy nie , mi się ten zapach kojarzy z "dziuniami" jest duszny i słodki , ja bym wolała co najmniej 20 innych perfum z mojej wish list niż to , po drugie to ma tyle klonów że możesz za 20 zł kupić coś podobnego
  • Odpowiedz
  • 0
@ZuzannaZLuizjany: Hmm, a mogłabyś coś o nich powiedzieć? One są słodkawe? Czy jak to pachnie?

Musze skoczyć do Douglasa i powąchać, pewnie zadecyduje sam a potem sie okażę, że mam inny gust XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Pietruchoowy: No właśnie to troche takie pójście na łatwizne imo. Nie lubię bawić się w Vounchery, bo to troche tj. wsadził hajs w kopertę. Może jeszcze mamie tak, ale różowej niee
  • Odpowiedz
@Yakooo

@ZuzannaZLuizjany: Hmm, a mogłabyś coś o nich powiedzieć? One są słodkawe? Czy jak to pachnie?

Musze skoczyć do Douglasa i powąchać, pewnie zadecyduje sam a potem sie okażę, że mam inny gust XD

Libre znowu ma dużo lavendy przez co mogą wybrzmiewać męsko ogólnie perfum się w ciemno nie kupuje
Chyba że kupisz owocowe perfumy bez wyrazu jak viva la juicy juicy couture (chłopy je lubią )
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88: Hmm, oki. To chyba będe musiał jakoś podstępem się dowiedzieć co lubi - a potem najwyżej dopytam się kogoś w drogerii co w tym przypadku lepsze.
  • Odpowiedz
@Aurielle

@Yakooo: ja wolę my way Armani. Wielu osobom się podoba starszym i młodszym.

No i właśnie chłop widzi jak to się wybiera perfumy w ciemno mnie od my way szarpie na wymioty bo nie lubię tuberozy pachnie mi guma balonowa
  • Odpowiedz
@Yakooo

@Linnior88: Hmm, oki. To chyba będe musiał jakoś podstępem się dowiedzieć co lubi - a potem najwyżej dopytam się kogoś w drogerii co w tym przypadku lepsze.

Nie kupuj w ciemno bo jeden może kochać ten zapach a inny się od niego zrzyagac
  • Odpowiedz
  • 4
@Linnior88: Dobra przekonałaś, po prostu wezmę ją do Douglasa, jakbym ja sobie czegoś szukał, i pójdziemy na damski, żeby sama powiedziala, które ładne XD

(Zawsze jak latamy na jakieś city breaki, to wącha coś na strefie bezcłowej, ale jestem debilem i kompletnie nie pamiętam, na jakie perfumy zwróciła uwagę (,))
  • Odpowiedz
  • 1
@ZuzannaZLuizjany: Właśnie mnie uprzedziłaś - napisałem dosłownie kilka sekund po Tobie ten pomysł. I chyba go zrobię xD

Wiem, że moja siostra dostała kiedyś Opium i one chyba się całkiem jej podobały, więc może po prostu nawiąże, "A te ma chyba moja siostra - ładna butelka, co sądzisz" XD Moze sie nie domyśli :v
  • Odpowiedz
@Yakooo

@ZuzannaZLuizjany: Właśnie mnie uprzedziłaś - napisałem dosłownie kilka sekund po Tobie ten pomysł. I chyba go zrobię xD

Wiem, że moja siostra dostała kiedyś Opium i one chyba się całkiem jej podobały, więc może po prostu nawiąże, "A te ma chyba moja siostra - ładna butelka, co sądzisz" XD Moze sie nie domyśli :v

No oczywiście że nie marnuj kasy na darmo , weź ją i niech sobie
  • Odpowiedz
Ciężko mi stwierdzić, jaki gust perfumowy ma moja różowa,

@Yakooo: to zobacz co ma na półce i wrzuć ta tag łatwiej będzie dobrać. Same Opium jest ładne - mi się podoba ale tylko na kimś. Niestety różowy pieprz na otwarciu mnie wykańcza :(
  • Odpowiedz