Wpis z mikrobloga

@Kielek96: Może mój stary, katol i konserwa, ale od zawsze trzymał za starą Platformą (Sikorski,Tusk,Schetyna ,stare solidaruchy itd), Rafałka raczej nie poprze w I turze, w II na pewno. 4 lata temu był w tym zaszczytnym gronie 2 %, które zagłosowało na Władka Kosiniaka-Kamysza xD
  • Odpowiedz
@Kielek96 Sikorski to wytrwany dyplomata i umiarkowany konserwatysta w stylu brytyjskim, tymczasem Mentzen ma wyraźne objawy zespołu Aspergera, niskie kompetencje społeczne oraz nie radzi sobie z wystąpieniami publicznymi oraz co najważniejsze wyuczone frazesy ekonomiczne, co pokazał w pamiętnej debacie z Petru
Nawet nie ma podjazdu do Radka
  • Odpowiedz
@callver34 niska empatia, czarno-białe postrzeganie rzeczywistości, słabe rozumienie żartów i metafor, nadmierne i wybiórcze skupienie na danych i liczbach
Nie trzeba być psychologiem, on ma wręcz książkowe objawy
  • Odpowiedz
Ja na Sikorskiego bym głosował w pierwszej turze, a tak to w pierwszej zgodnie z sumieniem (pewnie Hołownia), a dopiero w drugiej na mniejsze zło (Trzaskowskiego)

@PfefferWerfer:
Czekaj, ostatnio twierdziłeś, że to ważne żeby żadna partia nie miała jednocześnie rządu i prezydenta.
No chyba, ze chodzi o PO to wtedy nie?
  • Odpowiedz
Mentzen ma wyraźne objawy zespołu Aspergera, niskie kompetencje społeczne oraz nie radzi sobie z wystąpieniami publicznymi oraz co najważniejsze wyuczone frazesy ekonomiczne, co pokazał w pamiętnej debacie z Petru

@Mikson98: jest też, i to dość ważne, idiotą
  • Odpowiedz
Czekaj, ostatnio twierdziłeś, że to ważne żeby żadna partia nie miała jednocześnie rządu i prezydenta.

No chyba, ze chodzi o PO to wtedy nie?

@LaurenceFass:
1) PO nie ma rządu - rządy są koalicyjne - TD i Lewica blokuje mnóstwo tematów (kredyt 0% czy
  • Odpowiedz
Mentzen ma wyraźne objawy zespołu Aspergera, niskie kompetencje społeczne oraz nie radzi sobie z wystąpieniami publicznymi oraz co najważniejsze wyuczone frazesy ekonomiczne, co pokazał w pamiętnej debacie z Petru

@Mikson98: Chłop się wyrabia. Kiedyś jeszcze co kilka słów mocno przełykał ślinę.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: bo pamiętam 8lat wałów PO, może zbyt młody jesteś i naiwny. Tusk też mial prezydenta i rząd swego czasu. Tak dobrze sobie radzili jako rządzący, że p------------i wszystkie kolejne wybory przez prawie 10lat.
Wszyscy siebie warci.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: bo pamiętam 8lat wałów PO, może zbyt młody jesteś i naiwny. Tusk też mial prezydenta i rząd swego czasu. Tak dobrze sobie radzili jako rządzący, że p------------i wszystkie kolejne wybory przez prawie 10lat.

Wszyscy siebie warci.

@bad_sin: chyba masz udar. Nie jestem fanem PO i w zasadzie marzą mi się socjaldemokraci z prawdziwego zdarzenia, a nie kolejny raz neoliberały u których wszyscy lobbują, ale serio masz jakąś
  • Odpowiedz