Aktywne Wpisy

ElementalX7 +20
#motoryzacja #samochody #jazda #ruch #kolizja #polskiedrogi #prawojazdy
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem

źródło: IMG_8662
Pobierz
heksengerg +53
Fatshamingujesz trochę?
#tinder
#tinder

źródło: temp_file7606044985870930203
Pobierz
Chcę zakupić trenażer rowerowy i prawdopodobnie będzie to WAHOO KICKR Snap. Wykorzystywał bym go z aplikacją ZWIFT mam też zegarek gramina. Jak wygląda sprawa z zapisywaniem treningów na stravie/czy garmin connect? Da się wykonać trening w aplikacji i zapisać tetno i trasę w stravie?
2. Za te cenę lepiej kupić trenażer DD
Ja kupiłem ostatnio Wahoo kickr core i doszedłem do wniosku, że chyba przesadziłem, bo:
1) Wahoo jest 2x droższy od tego van rysela
2) żadnym pro nie jestem (średnie wykręcam 25-27km/h), ale w kwestii Watów to: udało mi się wykręcić 1000W na 5s oraz max 500W na 30s, przy
- głośna,
- koło potrafi się ślizgać przy zmianie mocy,
- grzeje się, co ma wpływ na generowaną moc - zaczynasz interwał np. na 250W, po paru minutach robi się z tego np. 220W - mierzone pomiarem w korbie,
- mniej naturalne odczucia z jazdy.